Bleach-hollow1614

 

 

Bleach

 
A hét karaktere!!!

 
Főmenü
 
Nevelde
 
Karakterkérés
 
Technikák
 
Harcok
 
Randik/Esküvők
 
Vizsga
 
Bleach
 
Napi Kvíz
 
Egyletek
 
Statisztika
Indulás: 2013-07-02
 
Abarai Renji Vs. Szayesl Apollo Granz

 

Eljött ismét egy újabb harc ideje, ami nem kismértékű, hiszen egy hadnagyi rangban lévő shinigami fog megküzdeni, az azt még nem tudó Szayel Appolloval, hogy szintet lépve tovább fejlessze képességeit. Ez a shinigami Abarai Renji a 3. osztag hadnagya. Renji, kapitányát Gint és a 10. osztag kapitányát Toushirot kérte meg hogy tartsanak vele ezen a veszélyes küldetésben.

Amikor elérkezettnek látta az alkalmat Renji , akkor társaival behatolt Uhecho Moundoba. Ahol egyből egy a Lelkek világára hasonlító egű, sivatagos területre érkeztek. (Ekkor még nem tudták, de Szayel intézte úgy, hogy Las Noches belső terébe érkezzenek)

Renji: itt meg hogy, hol vagyunk?.... hogy-hogy kék az ég?

Szayel: Nah mivan Shinigamik, hogy tetszik? …  Én magam készítettem… Kivel fogok megküzdeni, kilesz a mai áldozatom (széles vigyor, majd kacaj)…?

Renji: Ma én leszek az akivel küzdeni fogsz Szayel, és nem lesz itt senki sem ma az áldozatod…….

Szayel: Hááá.. teee.. hiszen olyan gyenge vagy, hogy a kardomat sem kell ellened használnod

Renji: Azt majd még meglátjuk…………

Ezzel Renji előrántja kardját, majd nekiesik Szayelnak, aki csupán a Hierro (acélbőrt) használva könnyedén kivédi azokat.

Renji: azt hiszed ez minden amit tudok?

Szayel: mért?  nem?

Renji: Hát nem……… Majd Senka (閃花, Villámvirágzás) , ezzel a háta mögé kerül Szayelnak, de ő látta ezt, és hárítani akarta Szayel a támadást, amikor….

Renji: Nadegiri (Tiszta Suhintás) , ekkor olyan nagy erejű, csapást visz be Szayelnak, hogy Szayel, aki csak az acélbőrt használva akarta hárítani, majdnem levágta a bal karját a vágás…

Szayel: Te nyomorult, hogy képzelted ezt…………. Ezt nem fogod megúszni… Majd használta a Gyors regenerációt

Renji: én úgy látom, hogy még csak most jön az igazi harc…: … Üvölts Zabimaru… majd egy gyors hármas támadást indít egymás után, úgy hogy 3 egymás utáni kinyújtott csapást visz Szayelre, mielőtt visszatérne Bestia az eredeti shikai formájába. Szayel ezeket Sonidoval könnyedén elkerüli, majd amikor elrántja kardját, Sonidoval mögé kerül és Renji vállát átszúrja.

Szayel: na most ki is van megfogva (még Renji mögött van, és a kardja is a vállában)

Renji: te nyomorúlt……

Szayel: Véged…..Cero (Hollow Villanás)…

De Renji reagálva a helyzetre Millón Escudo(ミジョン・エスクド, Mijon Esukūdo; Millió Pajzs), ami után egy hatalmas füstfelhő keletkezett…. Szayel kihúzva Renji vállából a kadrját, gyorsan kihátrált a porfelhőből. Hiszen azt hitte, hogy Renjit találta telibe..

Szayel: ennyi lenne, de hisz mit is vártam…

Majd egyszer a füstfelhőből Jūgeki Byakurai (重撃白雷, Tüzes Fehér Villám) , ami pont Szayel vállát lőtte át…

Szayel: Ezt meg hogyan… hogyan élhetted túl…

Renji: Hiszen hadnagy lennék, vagy micsoda (heeeee, majd széles vigyor)

Szayel: Ezt még megbánod nyomorult halálisten………. Gran Rey Cero (Királyi Hollow Villanás)

Renji: Azt hiszed………. Hadou #88 – Hiryugekizokushintenraiho , ami közel azonos méretű támadás volt, a Gran Rey Cero-val. Ezután egy mégnagyobb porfelhő keletkezett.

Szayel: látom veled már nem bánhatok kesztyűs kézzel……. Szívd…… Fornicarás….. , majd egy polip szerű alak jelent meg Renji előtt

Renji: Ha így állunk……… BANKAI……….. Hihió Zabimaru (Kígyófejű bestia)

Azt hiszem, még most egy komolyabb harcra számíthatunk, mondta Renji…

Szayel: nem csak a te végedre……….

Renji: Szétválasztja Bestiát darabjaira…. majd Lélekenergia kötés…. Hadou # 91 - Senjuu Kouten Taihou Ezt Szayel telibe találta, hiszen alig változott át, már Renji támadta is… de annyira, hogy majdnem eszméletét vesztette….

Szayel: Igen, ha így áll…. állunk…. most meglátod, hogy én mit tudok igazán… Garganta (Fekete Lyuk), majd ezen egy rakat lídérc özönlik a harctérre

Renji: BESTIA………….. majd megjelenik Bestia és ős is Bankai formát felvéve elkezdi aprítani a lídérceket…… amíg ezt megcsinálta Renji, addig egyik csápjával mögé kúszott sunyin, és elfogta, őt, majd amikor kiköpte, Vodoobabát készített belőle, és azt tartotta a kezében.

Renji: Az meg mi?....

Szayel: majd megtudod, ha összetöröm a benne lévő szerveket………………… azután fogod csak megtudni………………….. hiszen meghalsz…

Renji: te álnok……. ez nem volt tisztességes….

Renji: Enchatned Higa Zekko, ezzel szétbontotta bestiát, és Szayelre irányította……, amikor Szayel az első belső szervet szét akarta törni, beleállt bestia darabjai, majd egy hatalmas robbanásban kiejtette Szayel a Voodoobabát a kezéből, és már a többi csápjai is lehulltak, hiszen már az előbb is majdnem elvesztette a harcot….

Szayel: azt …. azt hiszed legyőzhetsz… de nem… még nem…. nem hagyom magamat, most véged van..

Renji magához hívta Zabimarut, így két Kígyófejű bestia nézett szembe Szayellal…

Szayel: Cero Oscuras (Fekete Hollow Villanás vagy Fekete Cero), mire mind a két bestia Hikotsu Tahiou: (Bestia csontágyú)

Amikor összeért a két csapás épphogy kioltották egymást, ekkor Renji: Hadou #73 - Souren Soukatsui, amit már Szayel nem tudott védeni. Ezután már Szayel nem tudta folytatni a harcot

A harcot ezután abbahagyták. Renji visszament a Lelkek világában és most a 4. osztag emberei ápolják. Gin, és Toushiro vitték vissza Renjit, hiszem már ő is alig bírt állni a lábán.

 

A harc győztese: Abarai Renji

Továbbléphetsz a Z. szintre

 

By: Hitsugaya Toushiro

 
Nevelde

bleach gifs photo: Bleach gifs thSHOGAI.gif

 
Királyi Gárda
 
1.Osztag
 
2.Osztag
 
3.Osztag
 
4.Osztag
 
5.Osztag
 
6.Osztag
 
7.Osztag
 
8.Osztag
 
9.Osztag
 
10.Osztag
 
11.Osztag
 
12.Osztag
 
13.Osztag
 
Helyettes Shinigami
 
Espada
 
Quincy
 
Z szint megszerzése
 
Zanpakuto Szellemek
 
2019. Május
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás!!
Ki legyen a Februári fejlécen?

Yachiru
Unohana Yachiru
Isane Kotetsu
Matsumoto Rangiku
Soi Fong
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Minden, amit a MÁGIÁRÓL tudni szeretnél    *****    Egy horoszkóp olyan lehetõségeket mutat,amire nem is gondoltál volna, a konzultáció során mindenre választ kapsz ingyen!    *****    Ha korrekt felkészült asztrológustól szeretnél részletes születési horoszkópot + ajándék 3 éves elõrejelzést,rendeld meg    *****    A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!