Bleach-hollow1614

 

 

Bleach

 
A hét karaktere!!!

 
Főmenü
 
Nevelde
 
Karakterkérés
 
Technikák
 
Harcok
 
Randik/Esküvők
 
Vizsga
 
Bleach
 
Napi Kvíz
 
Egyletek
 
Statisztika
Indulás: 2013-07-02
 
Kurosaki Ichigo Vs. Szayelapollo Granz

 

Ismét egy igen nagy harc várat magára, hiszen Kurosaki Ichigo az emberek világából fog megküzdeni Szayelapollo Granzal a Z. szint megszerzésének reményében. A csata nem volt megbeszélve, hiszen, most Ichigo hatolt be Uhechou Mondou –ba, azon belül Las Nochesbe, hogy megküzdjön Szayellal. Az úton elkísérte Toshiro, Renji, hogy felügyeljék a harc tisztaságát és még néhány kisebb erejű halálisten, hogy szemtanúja legyen ennek a nem szokványos harcnak.

Amikor megér kezdtek, Las Nochesben már várta a halálisteneket Szayel……

Ichigo: Hát erre nem számítottam, hogy már ilyen gyorsan találkozni fogok veled…

Szayel: Már akkor tudtam, hogy jöttök, amikor megérkeztetek Uhechou Mondou-ba…

Ichigo: Igen… háát ennek örülök, hiszen pont téged kerestelek (széles vigyor az arcán)

Ichogo: Akkor hát kezdjünk is neki… Kezébe fogta a kardját, és egyből Szayelnak esett. Először Seikyomai (逝去舞, Haláltánccal megközelíti), majd ezzel egyidejűleg haszlálja  Senmaioroshi (Ezer Szél Tánca), így rohamozza meg a ellenséget, Szayel erre csak vigyorogva nézi hogyan küszködik Ichigo, hiszen ő a Sonidoval hátrálva elkerüli a csapásokat és Hierro (Acél Bőr) –rel ki is védi azokat ami el is tudja őt érni.

Szayel: Csak ennyit tudsz halálisten kölyök…….

Akkor nagyot csalódtam benned

Ichigo: Azt majd meglátjuk……… Getsuga Tenshou……..

Ekkor egy hatalmas kék hatalmas összesűrített lélekenergia, száguld Szayel felé, amikor eléri, egy hatalmas robbanás keletkezik….. majd amikor eloszlik a füst, csak Szayel ruhája rongálódott egy kicsit.

Szayel: még ez is kevés Kurosaki Ichigo……… majd én megmutatom milyen egy igazi lövés..

Cero (Hollow Villanás)…………. ami Ichigo felé száguld…….. majd Ichigo még egy Getsuga Tenshou-t lő ki és a két lövés kioltja egymást. Ekkor egy még hatalmasabb robbanást követi az előzőt.

Szayel: nah ez egy igazi lövés……. no de mutatok én jobbat is…. Sonido … majd a sorozatos Sonido-val körülveszi Ichigot- és Bala-t lő ki rá…. Ichigo shunpoval elkerüli a Balákat, de Szayel : Bakudou #99 – Kin majd Bakudou #99 második stílus – Bankin, ezzel Ichigo-t a földhöz szögezte és a egy sorozatos Balát-belelőtt….

Ichigo: ez... ezt… meg honnan tudod, ez shinigami techinika

Szayel: én ne tudnám az Espadak közül a legnagyobb tudós……….. na jó fejezzük be a harcot….. Cero (Hollow Villanás)…………… gyenge voltál kölyök…

Ichigo: BAN….. BAN….BANKAI……………………….

Majd Lélekenergia pajzzsal körbeveszi a testét, hogy a Cero ne tegyen benne akkorra kárt, és még egy Fekete Getsuga Tenshou-t lő ki a Cero felé, ezzel elszakítva a lefogást és így kiszabadulva…. A Cero-t elsöpörve Szayel felé száguld a Fekete Getsuga Tenshou majd el is találja, ami súlyos sebet ejt rajta.

Szayel: te nyomorult………………. ezt még megbánod

Szayel: Szívd…… Fornicarás…..

Ekkor Ichigo megdöbbenten látta, hogy milyen egy csápos polipos kinézetű alak lett belőle……………….

Szayel: Nah mit tátod a szádat, ezt kapd ki………….  most próbáljuk meg még egyszer, csak erősebb: Gran Rey Cero (Királyi Hollow Villanás) … (ez a legerősebb Cerojuk az Espadaknak)

Ichigo ekkor felveszi a hollow maszkját és ő is lő egy Hollow Getsuga Tenshou –t ami közel azonos erősségű a Gran Rey Cero –val. Így azok kioltják egymást…

Ichigo: azthitted heeeeeeee…. hogy csak ennyire vagyok képes…… majd használva az Egyedi Shunpo-t olyan gyors lett, hogy Szayel alig tudja követni őt, majd egyszer egymás után érkeznek a Hollow Getsuga Tenshou-k (előről,  hátulról) az elsőt észreveszi Szayel és lő rá még egy Gran Rey Cero –t, de a hátulról érkező az telibe találja, amibe majdnem az életét is veszti, hiszen majdnem kettévágja…….

Szayel: De gyors lettél te … te kölyök….. de ne hidd hogy még legyőztél…. ekkor elfogja Szayel Ichigo-t és egy Voddoo babát készít belőle……. Kinyitja a dobozt és kis szerveket elkezdi szét fele tördelni..

Ichigo: ezt… ezt meg hogyan műveled, hiszen …… nem értem…..

Szayel: már nem is fogod mire végzek az összessel meg fogsz hallni…………..

Majd megfagy a tér és idő… Ichigo a belső világában találja magát…. amikor onnan viszatér, már egy új alakban van Tensa Zangetsu II. – ekkor Ichigo már olyan erőssé válik, hogy nem érzi már senki sem a lélekenergiáját, Granz…….. Ez meg mi, az előbb még itt voltál, félholtan, mostmeg már egy teljesen új alakban vagy ….

Ichigo: hát persze… de még tudok jobbat is………… Végső Getsuga Tensho..

Szayel: ez már nem semmi de én akkor sem ijedek meg az új alakodtól, még nem láttad a titkos fegyveremet..

Szayel: Na, akkor megmutatom most neked a leges legerősebb támadásomat……. Cero Oscuras (Fekete Hollow Villanás vagy Fekete Cero)

Ichigo: Rendben::::::::::::::: Mugetsu

A két lélekenergia csapás akkorra volt, hogy az ott lévő lidércek mind megsemmisültek, a halálisteneket, addigra Ichigo nagyon távolra küldte, több kilométerre onnan, hiszen körülöttük egy hatalmas pusztítás lett.

Végül Ichigo Mugetsu-ja volt az erősebb és így söpörve le a Cero Oscuras-t és győzve le Szayelt.

Ezután Ichigo 3-napig nem harcolhatsz. Toshiro és a többi halálisten tapssal éjenezve gratulált Ichigonak, majd visszavitték Karakura városba, a saját házába.

 

A harc győztese: Kurosaki Ichigo

Ichigo Továbbléphetsz a Z. Szintre

 

By: Hitsugaya Toushiro

 
Nevelde

bleach gifs photo: Bleach gifs thSHOGAI.gif

 
Királyi Gárda
 
1.Osztag
 
2.Osztag
 
3.Osztag
 
4.Osztag
 
5.Osztag
 
6.Osztag
 
7.Osztag
 
8.Osztag
 
9.Osztag
 
10.Osztag
 
11.Osztag
 
12.Osztag
 
13.Osztag
 
Helyettes Shinigami
 
Espada
 
Quincy
 
Z szint megszerzése
 
Zanpakuto Szellemek
 
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás!!
Ki legyen a Februári fejlécen?

Yachiru
Unohana Yachiru
Isane Kotetsu
Matsumoto Rangiku
Soi Fong
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu