Bleach-hollow1614

 

 

Bleach

 
A hét karaktere!!!

 
Főmenü
 
Nevelde
 
Karakterkérés
 
Technikák
 
Harcok
 
Randik/Esküvők
 
Vizsga
 
Bleach
 
Napi Kvíz
 
Egyletek
 
Statisztika
Indulás: 2013-07-02
 
Kurosaki Ichigo Vs. Szayelapollo Granz

 

Ismét egy igen nagy harc várat magára, hiszen Kurosaki Ichigo az emberek világából fog megküzdeni Szayelapollo Granzal a Z. szint megszerzésének reményében. A csata nem volt megbeszélve, hiszen, most Ichigo hatolt be Uhechou Mondou –ba, azon belül Las Nochesbe, hogy megküzdjön Szayellal. Az úton elkísérte Toshiro, Renji, hogy felügyeljék a harc tisztaságát és még néhány kisebb erejű halálisten, hogy szemtanúja legyen ennek a nem szokványos harcnak.

Amikor megér kezdtek, Las Nochesben már várta a halálisteneket Szayel……

Ichigo: Hát erre nem számítottam, hogy már ilyen gyorsan találkozni fogok veled…

Szayel: Már akkor tudtam, hogy jöttök, amikor megérkeztetek Uhechou Mondou-ba…

Ichigo: Igen… háát ennek örülök, hiszen pont téged kerestelek (széles vigyor az arcán)

Ichogo: Akkor hát kezdjünk is neki… Kezébe fogta a kardját, és egyből Szayelnak esett. Először Seikyomai (逝去舞, Haláltánccal megközelíti), majd ezzel egyidejűleg haszlálja  Senmaioroshi (Ezer Szél Tánca), így rohamozza meg a ellenséget, Szayel erre csak vigyorogva nézi hogyan küszködik Ichigo, hiszen ő a Sonidoval hátrálva elkerüli a csapásokat és Hierro (Acél Bőr) –rel ki is védi azokat ami el is tudja őt érni.

Szayel: Csak ennyit tudsz halálisten kölyök…….

Akkor nagyot csalódtam benned

Ichigo: Azt majd meglátjuk……… Getsuga Tenshou……..

Ekkor egy hatalmas kék hatalmas összesűrített lélekenergia, száguld Szayel felé, amikor eléri, egy hatalmas robbanás keletkezik….. majd amikor eloszlik a füst, csak Szayel ruhája rongálódott egy kicsit.

Szayel: még ez is kevés Kurosaki Ichigo……… majd én megmutatom milyen egy igazi lövés..

Cero (Hollow Villanás)…………. ami Ichigo felé száguld…….. majd Ichigo még egy Getsuga Tenshou-t lő ki és a két lövés kioltja egymást. Ekkor egy még hatalmasabb robbanást követi az előzőt.

Szayel: nah ez egy igazi lövés……. no de mutatok én jobbat is…. Sonido … majd a sorozatos Sonido-val körülveszi Ichigot- és Bala-t lő ki rá…. Ichigo shunpoval elkerüli a Balákat, de Szayel : Bakudou #99 – Kin majd Bakudou #99 második stílus – Bankin, ezzel Ichigo-t a földhöz szögezte és a egy sorozatos Balát-belelőtt….

Ichigo: ez... ezt… meg honnan tudod, ez shinigami techinika

Szayel: én ne tudnám az Espadak közül a legnagyobb tudós……….. na jó fejezzük be a harcot….. Cero (Hollow Villanás)…………… gyenge voltál kölyök…

Ichigo: BAN….. BAN….BANKAI……………………….

Majd Lélekenergia pajzzsal körbeveszi a testét, hogy a Cero ne tegyen benne akkorra kárt, és még egy Fekete Getsuga Tenshou-t lő ki a Cero felé, ezzel elszakítva a lefogást és így kiszabadulva…. A Cero-t elsöpörve Szayel felé száguld a Fekete Getsuga Tenshou majd el is találja, ami súlyos sebet ejt rajta.

Szayel: te nyomorult………………. ezt még megbánod

Szayel: Szívd…… Fornicarás…..

Ekkor Ichigo megdöbbenten látta, hogy milyen egy csápos polipos kinézetű alak lett belőle……………….

Szayel: Nah mit tátod a szádat, ezt kapd ki………….  most próbáljuk meg még egyszer, csak erősebb: Gran Rey Cero (Királyi Hollow Villanás) … (ez a legerősebb Cerojuk az Espadaknak)

Ichigo ekkor felveszi a hollow maszkját és ő is lő egy Hollow Getsuga Tenshou –t ami közel azonos erősségű a Gran Rey Cero –val. Így azok kioltják egymást…

Ichigo: azthitted heeeeeeee…. hogy csak ennyire vagyok képes…… majd használva az Egyedi Shunpo-t olyan gyors lett, hogy Szayel alig tudja követni őt, majd egyszer egymás után érkeznek a Hollow Getsuga Tenshou-k (előről,  hátulról) az elsőt észreveszi Szayel és lő rá még egy Gran Rey Cero –t, de a hátulról érkező az telibe találja, amibe majdnem az életét is veszti, hiszen majdnem kettévágja…….

Szayel: De gyors lettél te … te kölyök….. de ne hidd hogy még legyőztél…. ekkor elfogja Szayel Ichigo-t és egy Voddoo babát készít belőle……. Kinyitja a dobozt és kis szerveket elkezdi szét fele tördelni..

Ichigo: ezt… ezt meg hogyan műveled, hiszen …… nem értem…..

Szayel: már nem is fogod mire végzek az összessel meg fogsz hallni…………..

Majd megfagy a tér és idő… Ichigo a belső világában találja magát…. amikor onnan viszatér, már egy új alakban van Tensa Zangetsu II. – ekkor Ichigo már olyan erőssé válik, hogy nem érzi már senki sem a lélekenergiáját, Granz…….. Ez meg mi, az előbb még itt voltál, félholtan, mostmeg már egy teljesen új alakban vagy ….

Ichigo: hát persze… de még tudok jobbat is………… Végső Getsuga Tensho..

Szayel: ez már nem semmi de én akkor sem ijedek meg az új alakodtól, még nem láttad a titkos fegyveremet..

Szayel: Na, akkor megmutatom most neked a leges legerősebb támadásomat……. Cero Oscuras (Fekete Hollow Villanás vagy Fekete Cero)

Ichigo: Rendben::::::::::::::: Mugetsu

A két lélekenergia csapás akkorra volt, hogy az ott lévő lidércek mind megsemmisültek, a halálisteneket, addigra Ichigo nagyon távolra küldte, több kilométerre onnan, hiszen körülöttük egy hatalmas pusztítás lett.

Végül Ichigo Mugetsu-ja volt az erősebb és így söpörve le a Cero Oscuras-t és győzve le Szayelt.

Ezután Ichigo 3-napig nem harcolhatsz. Toshiro és a többi halálisten tapssal éjenezve gratulált Ichigonak, majd visszavitték Karakura városba, a saját házába.

 

A harc győztese: Kurosaki Ichigo

Ichigo Továbbléphetsz a Z. Szintre

 

By: Hitsugaya Toushiro

 
Nevelde

bleach gifs photo: Bleach gifs thSHOGAI.gif

 
Királyi Gárda
 
1.Osztag
 
2.Osztag
 
3.Osztag
 
4.Osztag
 
5.Osztag
 
6.Osztag
 
7.Osztag
 
8.Osztag
 
9.Osztag
 
10.Osztag
 
11.Osztag
 
12.Osztag
 
13.Osztag
 
Helyettes Shinigami
 
Espada
 
Quincy
 
Z szint megszerzése
 
Zanpakuto Szellemek
 
2019. Május
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás!!
Ki legyen a Februári fejlécen?

Yachiru
Unohana Yachiru
Isane Kotetsu
Matsumoto Rangiku
Soi Fong
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Minden, amit a MÁGIÁRÓL tudni szeretnél    *****    Egy horoszkóp olyan lehetõségeket mutat,amire nem is gondoltál volna, a konzultáció során mindenre választ kapsz ingyen!    *****    Ha korrekt felkészült asztrológustól szeretnél részletes születési horoszkópot + ajándék 3 éves elõrejelzést,rendeld meg    *****    A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!