Bleach-hollow1614

 

 

Bleach

 
A hét karaktere!!!

 
Főmenü
 
Nevelde
 
Karakterkérés
 
Technikák
 
Harcok
 
Randik/Esküvők
 
Vizsga
 
Bleach
 
Napi Kvíz
 
Egyletek
 
Statisztika
Indulás: 2013-07-02
 
A Hadnagyi rangért Abarai Renji Vs. Kuchiki Kouga

 

 

Eljött a nap, hogy a 3. osztagban legyen egy meglepő csata, hiszen a hadnagyi rangért fog folyni Abarai Renji és és Kuchiki Kouga között. Mind a ketten nagyon készültek a harcra, hiszen ez eddigi talán legfontosabb csatájuk min a kettőjüknek. Renji megkérte Zarakit hogy gyakoroljon a hacig vele, Kouga viszont Gin taichot kérte, meg hogy gyakoroljon az összecsapásig vele. Már mind a két fél nagyon várta a harc eljövetelét, amikor eljött a harc napja nagyon izgatott volt mind a két shinigami, hogy hogyan fog végződni.

A harc a lelkek világában, a Rukongai egy ismeretlen körzetében volt, ahol egy nagy tó mellett harcoltak.

A harc délutánra lett kihirdetve, amire mindkét fél pontosan érkezett.

A harcot a 3. osztag kapitánya Ichimaru Gin és a 10. osztag kapitánya Hitsugaya Toushiro kapitány ellenőrizték. De ott volt minden halálisten, aki látni akarta ezt a nem mindennapi harcot.

Kouga: Remélem Abarai, hogy most már te fogsz engem úgy szólítani, hadnagy, és nem én téged..

Renji: Abban reménykedhetsz, hiszen én még tervezem, hogy hadnagy maradok….

Ezzel el is kezdődik a harc…..

Mindketten Kougais és Renji is kirántják kardjukat és egymásnak esnek. A Kouga Renji kardját elfordítva, száguld kardjával Renji feje felé, ekkor viszont Renji hátra hajol és a szeme előtt megy el Kouga karjának pengéje.  Ezután shunpoval hátrébb megy, majd ismét egymásnak esnek.

Kouga: azt csak szeretnéd Renji…. majd használva a saját erejét elkezd illúzióval elterelni Renji figyelmét, úgy hogy egyszerre megsokszorozza magát… Renji hírtelen megáll a támadásával és döbbenten figyeli, hogy hogy is lehetséges ez, ezután megint támadásba kezd, de most okosabba.

Renji: ezzel nem rémítesz meg…. Kouga felé megy egy támadással, amit Renji hárít és kettévágja Kougát, miután látja, hogy egy illúziót vágott szét, majd a háta mögött lévő igazi Kouga belevág Renjibe és a vállában egy mély seb lesz ezután. Renji shunpoval hátrébb lép majd, nah jól van Kouga kezdjük az igazi harcot……..

Renji: Bakoudo 62- Hyapporankan, ezzel Renji sok fény rudat dob Kouga felé, aki az illúziót keltve, kihasználja, hogy lemeneküljön, de nem vette észre, hogy egyre kevesebb illúzió képe van fent.

Kouga: csak ennyire vagy képes, akkor nem győzöl le … Muramasa….. majd Muramasa Kouga Zanpakutoja megjelenik Kouga mellett.

Renji: azt hiszed, hogy ez olyan nagyszám heeeeeee….. majd meglátjuk .. Zabimaru és Zabimaru is megjelenik Renji mellett, most már 2 vs 2 befolyt a küzdelem. A két Zanpakuto egymással elfoglalva harcoltak, és így megint egymással harcolhattak Kouga és Renji.

Renji: Nem kíméllek ezúttal….. Hadou #33-Soukatsui  ezzel egy kék tűzrobbanást lő ki Kougára, aki hárította egy Hadou #81-Danku val. Majd Renji egy shunpoval a közvetlen közelébe került megfogva jobb kezével Kouga kardját, a saját kardját Kouga lábába szúrva, majd Hadou #4- Byakurai, ezzel egy fehér villámot lő át Kouga vállán. Kouga hátrébb lép pár lépést majd felüvöltve Bakudou #61- Rikujoukourou, ezzel 6 pár fény vette körül Renjit, majd Bakudou #75 – Gochuutekkan ezzel öt pár vas oszlop rögzítette a földhöz Renjit. Shunpoval a fejéhez ment és egy vágással be akarta fejezni az egész küzdelmet Kouga, amikor Renji a shikai szintet kihagyva………… B A N K A I…………

Hihió Zabimaru (Kígyófejű bestia)……………

Ekkor Zabimaru megállítva Kouga támadását megmentve és kiszabadítva ezzel Renjit .

Kouga: azt hiszed hogy ennyire vagyok csak képes, még most jön a java.. ekkor kiengedi az összes lélekenergiáját amije van, majd szabályozza, hogy ezzel is erősebb legyen, a legjobb támadásra készül Muramával az oldalán aki felvette a Hollow alakját miközben Zabimaru ellen harcolt.

Renji is Zabimaruval az oldalán és a két kiengedett Bankaival (Mivel Zabimaru is elő tudja hívni saját magát Bankai formában) az utolsó nagy csapásra készülnek, hogy végérvényesen befejezzék a csatát, és már nem sokáig bírnák így fojtani ezt a csatát.

Mindkét fél körül megjelenik a saját lélekenergiája, majd egymásnak rontanak…………..

Amikor összecsaptak egy nagy robbanás következik, a két nagy lélekenergia kezd megszűnni.

Majd amikor végre minden látható Kouga a földre esik, majdhogynem kettévágva, Renji pedig mindkét vállában a nagy sebekkel annyi vért vesztett hogy csak úgy marad talpon, hogy a kardját a fölbe szúrja, és azon támaszkodik.

Így ért véget a harc, amit a mindkét kapitány befejeztetett. De mivelhogy Renji maradt talpon ezért őt hirdette ki mindkét kapitány győztesnek.  Kougát és Renjit  a  4 . osztag szálására szállították, és ott ápolják a súlyos sérüléseiket.

 

A harc győztese: Abarai Renji

 

By: Hitsugaya Toushiro

 
Nevelde

bleach gifs photo: Bleach gifs thSHOGAI.gif

 
Királyi Gárda
 
1.Osztag
 
2.Osztag
 
3.Osztag
 
4.Osztag
 
5.Osztag
 
6.Osztag
 
7.Osztag
 
8.Osztag
 
9.Osztag
 
10.Osztag
 
11.Osztag
 
12.Osztag
 
13.Osztag
 
Helyettes Shinigami
 
Espada
 
Quincy
 
Z szint megszerzése
 
Zanpakuto Szellemek
 
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás!!
Ki legyen a Februári fejlécen?

Yachiru
Unohana Yachiru
Isane Kotetsu
Matsumoto Rangiku
Soi Fong
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu