Bleach-hollow1614

 

 

Bleach

 
A hét karaktere!!!

 
Főmenü
 
Nevelde
 
Karakterkérés
 
Technikák
 
Harcok
 
Randik/Esküvők
 
Vizsga
 
Bleach
 
Napi Kvíz
 
Egyletek
 
Statisztika
Indulás: 2013-07-02
 

 

A mai nap Renji szembe száll Szayelaporroval. Keményen edzett a kapitányával, Ginnel. A harc helyszíne nem más, mint Hueco Mundo. Edzés után a Shinigamik Hueco Mundoba mentek. Szayelaporro már várta őket. A harcosok üdvözölték egymást, majd elkezdődött a harc.

-Renji: Üvölts Bestia!

És egyből csapást akart mérni Szayelaporrora, de ő Sonidoval kikerült és egy Cerot lőtt Renjire.

-Renji: Bakudou #73 - Tozansho

Kivédte Szayel támadását majd ellentámadott. Kibocsájtotta lélek energiáját és szabályozta, hogy erősebb legyen.

-Renji: Hadou #58 - Tenran

A forgószél messzíre repítette Szayel-t de ő nem adta fel.

-Szayel: Jó kísérleti patkány leszel.......Shinigami......Szívd Fornicarás!

Kiengedte zanpakutoját, és Cero Oscurassal támadott Renjire, ami el is találta.

-Renji: N-Nem leszek semmilyen kísérlet.....B-Bankai...Üvölts Kígyófejű Bestia!!!!!!

Renji előhívta a Bankai-t és Hikotsu Taihou-val Szayelaporra támadott és találatott vitt be.

-Szayel: Francba....Átkozott Shinigami.....az életeddel fogsz fizetni!  

Csápjaival elkapta Renji, majd egy Voodoo babát készített róla. Szétszedte a babát és az üvegdarabkákat törte szét. Renji több belső sérülést is szerzett.

-Renji: Roppou Fuujin

Ezzel fogságba ejtette Szayel-t, majd támadott ismét Hikotsu Taihou-val és sikeresen megsebezte őt. Majd Bakudou #99 - Kinnel földhöz rögzítette....

-Renji itt a vég Szayelaporro Granz.... Hadou #96 Ittou Kassou

A hatalams lángoló katana hegy végzetes sebet ejtett ellenfelén. A harc véget ért. Majd jött a 4. osztag. Renjit 2 nap kórházba küldték, mivel a tiltott technika megviselte. Tovább léphet az SS szintre.

A harc Győzetese: Abarai Renji

By: Gin

Nevelde

bleach gifs photo: Bleach gifs thSHOGAI.gif

 
Királyi Gárda
 
1.Osztag
 
2.Osztag
 
3.Osztag
 
4.Osztag
 
5.Osztag
 
6.Osztag
 
7.Osztag
 
8.Osztag
 
9.Osztag
 
10.Osztag
 
11.Osztag
 
12.Osztag
 
13.Osztag
 
Helyettes Shinigami
 
Espada
 
Quincy
 
Z szint megszerzése
 
Zanpakuto Szellemek
 
2019. Május
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás!!
Ki legyen a Februári fejlécen?

Yachiru
Unohana Yachiru
Isane Kotetsu
Matsumoto Rangiku
Soi Fong
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Minden, amit a MÁGIÁRÓL tudni szeretnél    *****    Egy horoszkóp olyan lehetõségeket mutat,amire nem is gondoltál volna, a konzultáció során mindenre választ kapsz ingyen!    *****    Ha korrekt felkészült asztrológustól szeretnél részletes születési horoszkópot + ajándék 3 éves elõrejelzést,rendeld meg    *****    A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!