Bleach-hollow1614

 

 

Bleach

 
A hét karaktere!!!

 
Főmenü
 
Nevelde
 
Karakterkérés
 
Technikák
 
Harcok
 
Randik/Esküvők
 
Vizsga
 
Bleach
 
Napi Kvíz
 
Egyletek
 
Statisztika
Indulás: 2013-07-02
 
Ichimaru Gin vs Szayelapollo Granz

A mai napon Ichimaru Gin a 3.Osztag kapitánya küzd meg Szayelapolloval az SS.szint rangért. A 3.Osztag már nagyon várta a küzdelmet, hogy lássák, miként küzd teljes erejéből a kapitányuk. Mindenki ott volt a 3.Osztagból, az induláskor, mivel Hueco Mundoba kellett menni, azért, ha találkoznának lidércel, vagy magasabb szintű Hollowal ne Ginnek keljen még velük is küzdeni. 

Las Nochesben találkoztak Szayelapolloval, aki már várta, őket, hiszen tudta, már a Garganta megnyítása óta, hogy jönnek.

- Szayel: Azthittétek, hogy megtudtok lepni engem egy ilyen kis trükkel,

- Gin: Nem hittük, hisz tudtuk, hogy egy őrült tudóst ugysem verhetünk át..........

- Szayel:  Remélem, nem fogsz csalódást okozni, ha már kapitány szinten vagy...

- Gin: Ne aggódj, majd meglátod, hogy mittudok..

- Szayel: akkor jó...

Majd előrántja kardját, és Gin felé ront egy Nadegiri-vel. Gin shunpo-val elkerüli a csapást, ami után egy nagy porfelhő alakul ki Las Noches belsejében. Gin erre válaszolva, gyors shunpokal körülvéve Szayelt, és az egyik shunpo után Kanashibari-t használ, ekkor elvágja Szayel egyik izmát a bal karjában, de Szayel egy Balát lő Gin után, aki visszafordulva előrántja karját, és a Balába tartva kettévágja azt.

- Gin: látod, mondtam én, hogy megfelelő ellenfél leszek a számodra.

- Szayel: azt majd meglátjuk, a harc még most kezdődött attól, hogy ki tudtad védeni az egyik csapásomat ne bízd el magad.

Majd Szayel egy Sonidoval, a levegőbe megy Gin fölé és Balákat kezd szórni Ginre. Ezeket Gin könnyedén védi, de egyszercsak Szayel ott terem a hátánál. ....

- Szayel: Most megvagy......... Cero, ekkor azt hitte, hogy eltalálta, Gint, majd egyszerre több Gin is megjelent, hiszen Gin a klóntechnikát használta, így nem őt találta el a Cero. Gin kiereszti a lélekenergiáját, ennél fogva erősebbek lesznek a támadásai. Majd a sok klón egyszerre.....

- Gin: Gyilkolj Shinso....... Szayel Balával próbálta eltalálni az igazi Gint, de csak a klónokat sikerült, így Szayel nem tudta, hogy merre nézzen, majd Gin kardja átszúrta a vállát.

Szayel erre annyira ideges lett, hogy a kard kihúzása után egyből: Gran Ray Cero.......... Gin nem hisz a szemének, de lerreagálta és .........

- Gin: Hadou# 88 - Hiryugekizokushintenraiho

Amikor ez a két technika összért egy hatalmas robbanás keletkezett, hiszen kioltották egymást.....

- Szayel: Azért látom, elég képzett vagy ahhoz, hogy felvedd velem a harcot, de még sok kell ahhoz hogy legyőzz engem...... Szívd Fronicarás!

Ezzel Szayel kiengedte a Zanpakutouját, majd a csápjaival, elkapta Gint, akiből kis voodoo babát csinált. Aztán elkezdte összetörni Gin belső szerveit, majd ennyit mondot.....

- Szayel: Azthittem, egy kapitány szintű halálisten többre képes......

- Gin: Azt..............azt...hiszed, hogy legyőzhetsz, (ekkor már a vér jött a szájából),................ Majd ennyit hallott Szayel a háta mögül

BANKAI......, de nem tudta Szayel, hogy honnan jöhet, hiszen Gin előtte volt. Majd hírtelen lehúllik négy csápja, amit levág........................

- Gin: Bankai.... Gyilkolj Kamishini No Yari.!

- Szayel: de hisz nem te vágtad le a csápjaimat Gin, akkor meg kivolt....?????

- Gin: Látod, mondtam, hogy nembiztos az hogy tefogol győzni... Nézz a hátad mögé..

Shinso állt ott. 

- Szayel: Ezért megfizetsz!! 

Majd Gargantán keresztül hívott egy csomó lidércet, ami lefoglalta Shinso-t. Ezután Szayel Cero Oscurast használva, ezzel mégjobban megsebesítí Gint, mivel alig tudott kitérni, így a Cero Oscuras telibetalálta a bal vállát és karját, ami után használhatatlanná vált.  Majd Gin Büto-t használ, de Szalyel, 2 csápja hiányában kitudja kerülni egy Sonidoval. 

- Gin: Büto: Renjin Ezzel Gin egy akkora erőhullámot hozott létre, hogy megsemmísítette 1 csapásra az összes klónt.

- Szayel: most még ezzel nincs vége

- Gin: Dehogynem Szayel,....... ........csak te még nem tudod............................

Korose Kamishini No Yari

Szayel vállán egy hatalmas lyuk tátong, mivel Gin bennehagyta kadja egy darabját, akkor amikor átszúrta a vállát.

Így ért véget a harc amit meg is nyert Gin taicho. Már majdnem összeesve támolyog vissza az Osztagához, akik nagyon örültek, de hírtelen megjelent 2 Vasto Lorde Gin háta mögött.

-Abarai: Bankai..Hihio Zabimaru, majd -Byakuya: Bankai.. Senbonzakura Kageyoshi, majd nekiestek a 2 Vasto Lordenak, akiket le is győzte egy kis idő után. Gin is akart még menni, de Matsumoto inkább visszavitte a 4.Osztag szálására. 

- Gin: köszönöm mindenkinek a támogatást.... főleg Renji és Byakuya és Matsumoto amiért nem engedtél vissza abban a pillanatban, ilyen sebekkel.

 

A harc győztese: Ichimaru Gin

Gin tovább léphet az SS.szintre.

 

By: Toshiro

 
Nevelde

bleach gifs photo: Bleach gifs thSHOGAI.gif

 
Királyi Gárda
 
1.Osztag
 
2.Osztag
 
3.Osztag
 
4.Osztag
 
5.Osztag
 
6.Osztag
 
7.Osztag
 
8.Osztag
 
9.Osztag
 
10.Osztag
 
11.Osztag
 
12.Osztag
 
13.Osztag
 
Helyettes Shinigami
 
Espada
 
Quincy
 
Z szint megszerzése
 
Zanpakuto Szellemek
 
2019. Május
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás!!
Ki legyen a Februári fejlécen?

Yachiru
Unohana Yachiru
Isane Kotetsu
Matsumoto Rangiku
Soi Fong
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Minden, amit a MÁGIÁRÓL tudni szeretnél    *****    Egy horoszkóp olyan lehetõségeket mutat,amire nem is gondoltál volna, a konzultáció során mindenre választ kapsz ingyen!    *****    Ha korrekt felkészült asztrológustól szeretnél részletes születési horoszkópot + ajándék 3 éves elõrejelzést,rendeld meg    *****    A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!