Bleach-hollow1614

 

 

Bleach

 
A hét karaktere!!!

 
Főmenü
 
Nevelde
 
Karakterkérés
 
Technikák
 
Harcok
 
Randik/Esküvők
 
Vizsga
 
Bleach
 
Napi Kvíz
 
Egyletek
 
Statisztika
Indulás: 2013-07-02
 
Hitsugaya Toshiro vs. Szayelapollo Granz

 

Ma zajlik le Toshiro vizsgája az SS szintért. Ellenfele nem más mint Las Notches tudósa, a 8-as Espada... Szayelapollo Granz. A harc helyszíne Hueco Mundou. Minden néző izgatottan várja az összecsapást. Megérkezik Toshiro, nem sokkal később Granz is. És kezdődik a harc.....

-Granz: Shinigami kapitány remélem nem olyan gyenge, mint ahogy kinéz...

-Toshiro: Abban biztos lehetsz Espada, hogy nem vagyok gyenge..

Majd Toshiro neki ront Senmaioroshi-val és több vágást ejt rajta, de mivel ellenfele 1 Espada nem könnyű a dolga, mert gyorsan regenerálja magát, és ellentámad.

-Granz: Csak ennyire képes Shinigami kapitány? Cero...

Toshiro Shunpo-val kikerülte és Klóntechnikát alkalmazott, hogy megtévessze ellenfelét de eredménytelenül, ugyanis Szayelapollo Bala-t használva elpusztította az összes klónt. Majd Toshiro kibocsájtja lélekenergiáját, erősebb lesz.

-Toshiro: Urald a fagyos eget Jégförgeteg!

Majd 4 jégsárkányt idéz meg, melyek 4 irányból támadnak Granzra. Granz csak nevet levegőbe ugrik és Gran Rey Cero-t használva megsemmisíti a sárkányokat.

-Granz: Ennyi lenne 1 Shinigami kapitány ereje? Nem is csodálkozom hisz még egy tapasztalatlan kis kölyök vagy...

Toshiro erre dühös lett majd egyből Kidout használ.

-Toshiro: Bakudou #99-Kin

Hadou #91-Senjuu Kouten Taihou

Súlyos csapás érte Szayelapollot, és látta, hogy mégse egy "tapasztalatlan kis kölyök" az ellenfele.

-Granz: Látom még is tudsz valamit Shinigami, de ez édes kevés velem szembe.....Szívd Fornicarás!

Szabaddá engedte zanpakuto-ját, majd csápjaival elkapta Toshiro-t és egy kis voodoo babát készitett róla. Kinyitotta a babát és elkezdte a benne lévő üveg darabkákat széttörni. Toshi több belső sérülést szerzett.

-Granz: Ennyi lenne? Utólsó szavak Shinigami kapitány?

Toshiro: Bankai.......Urald a fagyos eget Tomboló Jégförgeteg!

Majd Bakudou #21-Sekieton-t használva hatalmas füstöt hozott létre. Csak azért,hogy bevethesse az egyik tiltott kidou-t. Jikanteishi-t használva megállította pár másodpercre az időt. Ez idő alatt Guncho Tsurara-t használta. Az idő újra mozog, a füst eltünt és annyit látni, hogy Szayelapollo testét átfúrták a jégcsapok. Granz nem tudja, hogy mi történt, hogy mikor fúrodtak a jégcsapok a testébe.....tanácstalan lett.

-Granz: Miféle trükk volt ez Shinigami?

-Toshiro: Tudos vagy... derítsd ki!

Majd Toshiro Ryuusenka-t használva Granzra támad, és eltalálta vele. Granz szinte alig bír mozogni, de használja Cero Oscurast és súlyosan megsebesíti Toshirot. Toshiro regenrálja a szárnyait, majd Hyouryuu Senbit használ, de Granz Sonido-val kikerüli. Majd Granz kibocsájt 1 lila folyadékot, mellyel Toshiro-ról klónokat hoz létre. De azok nem váltak Granz hasznára, mert Toshiro Sennen Hyourou-t használta és jégbörtönbe zárta a klónokat.

-Toshiro: Most had én kérdezzem...Utolsó szavak...Espada?

Hadou #90-Kurohitsugi

Ezzel véget vetett a harcnak és megnyerte. Granz mozdulatlanul a földön hevert, és a főkapitány befejeztette a harcot. Jött a 4. osztag és elláta Toshirot. A Shinigami készültek vissza menni Soul Society-be, mikor Granz hirtelen felordít...

-Granz: Átkozott Shinigami....ezt nem úszod meg... Ceroooo.. Toshirot hátba támadta volna de...

-Gin: Gyilkolj Shinso!

Hárította a támadást, majd mindannyian elhagyták Hueco Mundou-t.

-Toshiro: Köszönöm Ichimaru...de én is ki tudtam volna védeni.

-Gin: Inkább pihenyen Hitsugaya taicho... súlyos sebeket szenvedett...kapitány nélkül mihez kezdene az osztaga?

Toshiro csak hallgatott és visszament a 10. osztag szállására ahol embereivel együtt ünnepelték a gyözelmét.

 

Harc győztese: Hitsugaya Toshiro

Toshiro tovább léphet az SS szintre.

By: Gin

 

 
Nevelde

bleach gifs photo: Bleach gifs thSHOGAI.gif

 
Királyi Gárda
 
1.Osztag
 
2.Osztag
 
3.Osztag
 
4.Osztag
 
5.Osztag
 
6.Osztag
 
7.Osztag
 
8.Osztag
 
9.Osztag
 
10.Osztag
 
11.Osztag
 
12.Osztag
 
13.Osztag
 
Helyettes Shinigami
 
Espada
 
Quincy
 
Z szint megszerzése
 
Zanpakuto Szellemek
 
2019. Május
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás!!
Ki legyen a Februári fejlécen?

Yachiru
Unohana Yachiru
Isane Kotetsu
Matsumoto Rangiku
Soi Fong
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Minden, amit a MÁGIÁRÓL tudni szeretnél    *****    Egy horoszkóp olyan lehetõségeket mutat,amire nem is gondoltál volna, a konzultáció során mindenre választ kapsz ingyen!    *****    Ha korrekt felkészült asztrológustól szeretnél részletes születési horoszkópot + ajándék 3 éves elõrejelzést,rendeld meg    *****    A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!