Bleach-hollow1614

 

 

Bleach

 
A hét karaktere!!!

 
Főmenü
 
Nevelde
 
Karakterkérés
 
Technikák
 
Harcok
 
Randik/Esküvők
 
Vizsga
 
Bleach
 
Napi Kvíz
 
Egyletek
 
Statisztika
Indulás: 2013-07-02
 
Hitsugaya Toshiro vs. Zaraki Kenpachi

   

Ma a 10. osztagban fog lezajlani 1 harc. Zaraki vs. Toshiro a kapitányi rangért. Edzés után meg is érkeznek a helyszínre, ami a másolat Karakura város. Üdvözlik egymást. Indul a harc. Toshiro Agitowari-val támad, de Zaraki hárítja Senmaioroshi-val, és még sebeket is ejt Toshiron. Toshiro ezt nem hagyja annyiban és ellen tánad.

-Toshiro: Bakudou #4-Hainawa

Zarakit elkapta a kötél és próbál ki szabadulni, de Toshiro folytatja.

-Toshiro: Villámokon érkezel és üres rokkán, hasítsd hat részre a fényt! Bakodou #61-Rikujoukourou....

Toshiro varázsigével felerősítette a Kidou-t igy Zaraki olyan fogségba került, amiből nem tudott kiszabadulni.

-Toshiro: Többet vártam tőled Zaraki....Hadou #90-Kurohitsugi....

Zaraki a földön hever,  de hirtelen feláll, leveszi a szemkötöjét, és egy hatalmas vágást ejt Toshiron. Több épület is össze omilik a közelben.

-Toshiro: Urald a fegyos eget Jégförgeteg!

Majd 4 jégsárkányt szabadít fel és írányít Zaraki felé. Zaraki félkézzel könnyen kivédi az összeset, majd ő támad.

-Zaraki: Bakudou #61-Rikujoukourou

Hadou #91-Senjuu Kouten Taihou

-Toshiro: Urald a fagyos eget......Tomboló Jégförgeteg!

A sárkány szárnyakkal kivédi a támadást, de szárnyainak egy része elporladt, de regenerálja györsan, hogy újra harcképes legyen. Majd neki ront Zarakinak, átszúrja a jobb vállát és levegőbe repülnek. Zaraki kihuzza a kardot a vállából, de Toshiro rögtön támad.

-Toshiro: Ryuusenka....

Zaraki még időben reagált, és csak a jobb karja szakadt le, majd vissza vág. Senka-val Toshiro mögé kerül.

-Zaraki: Hadou #31-Shakkahou

Toshiro-t hátba találta és földre zuhan, de mielött neki csapódik vissza nyeri eszméletét és tompítja az esést.

-Zaraki: Hadou #91-Senjuu Kouten Taiho

Zaraki eltalálta Toshirot, de hirtelen mögötte jelenik meg, amit eltalált az csak egy jég illúzió volt.

-Toshiro: Sennen Hyourou......

Zarakit körbevették a jég oszlopok és bezárták, de egy erőteljes vágással kiszabadul és több épuletet is félbe vág. Toshiro megdöbben Zaraki erején, de már érzik, hogy vége lesz a harcnak. Zaraki neki ront Toshironak,aki Klónokat hoz létre, így össze zavarta Zaraki-t majd mindegyik Senmaioroshi-val eltalálta Zaraki-t aki össze esett. a harc véget ért. Jött a 4. osztag és elláta őket. Toshiro dicsérte Zaraki-t hogy jól harcolt.

Zaraki-nak 2 nap kórház

Harc győztese: Hitsugaya Toshiro

By: Gin

 

 
Nevelde

bleach gifs photo: Bleach gifs thSHOGAI.gif

 
Királyi Gárda
 
1.Osztag
 
2.Osztag
 
3.Osztag
 
4.Osztag
 
5.Osztag
 
6.Osztag
 
7.Osztag
 
8.Osztag
 
9.Osztag
 
10.Osztag
 
11.Osztag
 
12.Osztag
 
13.Osztag
 
Helyettes Shinigami
 
Espada
 
Quincy
 
Z szint megszerzése
 
Zanpakuto Szellemek
 
2019. Május
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás!!
Ki legyen a Februári fejlécen?

Yachiru
Unohana Yachiru
Isane Kotetsu
Matsumoto Rangiku
Soi Fong
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Minden, amit a MÁGIÁRÓL tudni szeretnél    *****    Egy horoszkóp olyan lehetõségeket mutat,amire nem is gondoltál volna, a konzultáció során mindenre választ kapsz ingyen!    *****    Ha korrekt felkészült asztrológustól szeretnél részletes születési horoszkópot + ajándék 3 éves elõrejelzést,rendeld meg    *****    A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!