Bleach-hollow1614

 

 

Bleach

 
A hét karaktere!!!

 
Főmenü
 
Nevelde
 
Karakterkérés
 
Technikák
 
Harcok
 
Randik/Esküvők
 
Vizsga
 
Bleach
 
Napi Kvíz
 
Egyletek
 
Statisztika
Indulás: 2013-07-02
 
Abarai Renji vs Neliel Tu Odelschwank

Egy szokatlan harc vár magára, hisz még nem volt olyan, hogy a halálistenek összetűzésbe kerüljenek az Espada-val. Most a mai napon a 3. Osztagból Abarai Renji és az Espadaból Nelliel Tu Odelschwank került szembetűzésbe, méghozzá egy elég fontos dolog miatt, hiszen az Aréna listán továbbjutás a célja Nellielnek, Renjinek pedig hogy megtartja az elfoglalt pozícióját.
- Hadou #4 – Byakurai kinyújtva lőtt egyből Neliel felé, de ezt nem Neliel hárította, hanem Gin…
Gin:  -Renji! Kérlek viselkedj!... ez egy aréna harc! Most értem ide, még el sem indítottam a harcot és te már rátámadsz? – Elnézést Gin taicho.. Fejezd be kérlek a dumádat és kezdjük. A harc Hueco Mundo sívár kietlen területén folyik. Így nem csak Gin van ott felügyelőként, hanem még más halálisten is, hogy senki más ne tudjon beleavatkozni a harcba. Mivel már egyik fél sem bír egymással ezért Gin elindítja a harcot. –Gin: Harcoljatok tisztességesen, a harc addig tart míg valamelyikkőtök kezébe nem veszi  a másik fél kardját.!Erre a kijelentésre mindenki meglepődött, hisz még egyszer sem fordult ilyen est!  Majd hírtelen..

- Renji: Üvőlts………..Zabimaru így kinyúlik Neliel felé Renji kardja, ami elől Neliel Sonidoval menekül, de Renji Shunpoval követi és még kétszer gyórsan kinyúlik az harmadjára el is találja Neliel vállát, mivel Nelil a kardjával visszafordulva blokkolta a támadás nagyobb részét.  A harc elég alaposan indult egymás után követték a shunpok és a sonidok. Aztán Renji hírtelen megállt és várta Nelielt, aki hevesen száguldott felé. Mikor már centiméterek választották el egymástól a két harcost Renji halkan szólalt meg: -Oni Dekopin . Neliel arcán rémület látszott hiszen, annyira közel volt, hogy nem tudta hárítani, így egy nagy csapást kapott be Neliell, amikor elrepült, belezuhant a sivatag homokjába, így egy nagy porfelhő alakult ki. Renji utánament shunpoval a föld felszínén, amikor csak annyit hall:

- Neliel: Hadou #63 Raikouhou.. Mivel Renji pont a pórfelhőbe volt, így az egész csapás eltalálta. Renji Vérezve, de ez a hang hallatszik a pórfelhőből BANKAI….HIHIO ZABIMARU. Majd  Kígyófejű Bestia támad ki a pórfelhőből Neliel-re. Neliel a karját a szája közé téve hátrált, majd egy Sonidoval elkerülte a támadást.  

- Renji: csak ennyire vagy képes folyton csak menekülsz. –Bakudou #9 – Geki (Uralás), ezzel megfogta Nelielt, de Nelielnek mivel nagyobb volt a lélekenergiája könnyedén kiszabadult a kötésből.

- Neliel: ne hidd, hogy csak menekülni tudok, csak eddig teszteltem, hogy mire is vagy képes. Majd Neliel egy kombó technikát alkalmazott

– Bakodou #63 – Sajo Sabaku, majd Bakodou #99 második stílus – Bakin. Ekkor Renji a földre zuhan.

- Neliel: nah még mindig csak menekülni tudok. – Renji: te átko…zott…

-Neliel: Soukotsu (Dupla csont), Tesshö (viharkirály ökle). Renji: vááá…… Így renjinek eltörött mind a két válla, és a bordái, a teste viszont nagyon megsérült.

- Renji: Te átkozott…. ezt . ezt még megbánod. Majd Renji megmarkolta nagy nehezen a kardját… Zabimaru. Majd Hadou #4 – Byakurai: ezzel a kötésre célzott Renji, amivel kiszabadította magát, majd egy nagy pórfelhő keletkezett.

- Neliel: azt hiszem itt az ideje befejezni a harcot Zerge… Ezzel felvette a Ressurecion alakját. – Lanzador Verder: Ezzel Neliel nagyon erősen, és gyorsan eldobja a kardját Renji felé. De Renji, közben, azt hiszed, hogy ez elég lesz, hiszen a 3. Osztag tagja vagyok, nem adom fel egykönnyen, nagy nehezen felállva –Hikotsu Taihou (Bestia Csontágyú), ezzel a kardja felé lő Bestia, így azok amikor összeérnek, szinte hatástalanítják egymás erejét. Majd hírtelen a nagy robbanás után Renji: Enchatned Higa Zekko, ezzel Bestia minden darabja beleáll Nelielbe. Majd amikor kiveszi Zabimaru darabjait Nelielből , Neliel teljes egészében vérző testel, feláll, de Renji Lélekenergiakötés, így megkötötte Nelielt, majd egy shunpoval odament és elvette a kardját. Gin Renjit hírdette ki győztesnek. Így Renji megtarthatta a pozícióját az Aréna listában.

 

A harc győztese: Abarai Renji

 

By: Hitsugaya Toushiro

 
Nevelde

bleach gifs photo: Bleach gifs thSHOGAI.gif

 
Királyi Gárda
 
1.Osztag
 
2.Osztag
 
3.Osztag
 
4.Osztag
 
5.Osztag
 
6.Osztag
 
7.Osztag
 
8.Osztag
 
9.Osztag
 
10.Osztag
 
11.Osztag
 
12.Osztag
 
13.Osztag
 
Helyettes Shinigami
 
Espada
 
Quincy
 
Z szint megszerzése
 
Zanpakuto Szellemek
 
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás!!
Ki legyen a Februári fejlécen?

Yachiru
Unohana Yachiru
Isane Kotetsu
Matsumoto Rangiku
Soi Fong
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu