Bleach-hollow1614

 

 

Bleach

 
A hét karaktere!!!

 
Főmenü
 
Nevelde
 
Karakterkérés
 
Technikák
 
Harcok
 
Randik/Esküvők
 
Vizsga
 
Bleach
 
Napi Kvíz
 
Egyletek
 
Statisztika
Indulás: 2013-07-02
 
Abarai Renji vs Neliel Tu Odelschwank

Egy szokatlan harc vár magára, hisz még nem volt olyan, hogy a halálistenek összetűzésbe kerüljenek az Espada-val. Most a mai napon a 3. Osztagból Abarai Renji és az Espadaból Nelliel Tu Odelschwank került szembetűzésbe, méghozzá egy elég fontos dolog miatt, hiszen az Aréna listán továbbjutás a célja Nellielnek, Renjinek pedig hogy megtartja az elfoglalt pozícióját.
- Hadou #4 – Byakurai kinyújtva lőtt egyből Neliel felé, de ezt nem Neliel hárította, hanem Gin…
Gin:  -Renji! Kérlek viselkedj!... ez egy aréna harc! Most értem ide, még el sem indítottam a harcot és te már rátámadsz? – Elnézést Gin taicho.. Fejezd be kérlek a dumádat és kezdjük. A harc Hueco Mundo sívár kietlen területén folyik. Így nem csak Gin van ott felügyelőként, hanem még más halálisten is, hogy senki más ne tudjon beleavatkozni a harcba. Mivel már egyik fél sem bír egymással ezért Gin elindítja a harcot. –Gin: Harcoljatok tisztességesen, a harc addig tart míg valamelyikkőtök kezébe nem veszi  a másik fél kardját.!Erre a kijelentésre mindenki meglepődött, hisz még egyszer sem fordult ilyen est!  Majd hírtelen..

- Renji: Üvőlts………..Zabimaru így kinyúlik Neliel felé Renji kardja, ami elől Neliel Sonidoval menekül, de Renji Shunpoval követi és még kétszer gyórsan kinyúlik az harmadjára el is találja Neliel vállát, mivel Nelil a kardjával visszafordulva blokkolta a támadás nagyobb részét.  A harc elég alaposan indult egymás után követték a shunpok és a sonidok. Aztán Renji hírtelen megállt és várta Nelielt, aki hevesen száguldott felé. Mikor már centiméterek választották el egymástól a két harcost Renji halkan szólalt meg: -Oni Dekopin . Neliel arcán rémület látszott hiszen, annyira közel volt, hogy nem tudta hárítani, így egy nagy csapást kapott be Neliell, amikor elrepült, belezuhant a sivatag homokjába, így egy nagy porfelhő alakult ki. Renji utánament shunpoval a föld felszínén, amikor csak annyit hall:

- Neliel: Hadou #63 Raikouhou.. Mivel Renji pont a pórfelhőbe volt, így az egész csapás eltalálta. Renji Vérezve, de ez a hang hallatszik a pórfelhőből BANKAI….HIHIO ZABIMARU. Majd  Kígyófejű Bestia támad ki a pórfelhőből Neliel-re. Neliel a karját a szája közé téve hátrált, majd egy Sonidoval elkerülte a támadást.  

- Renji: csak ennyire vagy képes folyton csak menekülsz. –Bakudou #9 – Geki (Uralás), ezzel megfogta Nelielt, de Nelielnek mivel nagyobb volt a lélekenergiája könnyedén kiszabadult a kötésből.

- Neliel: ne hidd, hogy csak menekülni tudok, csak eddig teszteltem, hogy mire is vagy képes. Majd Neliel egy kombó technikát alkalmazott

– Bakodou #63 – Sajo Sabaku, majd Bakodou #99 második stílus – Bakin. Ekkor Renji a földre zuhan.

- Neliel: nah még mindig csak menekülni tudok. – Renji: te átko…zott…

-Neliel: Soukotsu (Dupla csont), Tesshö (viharkirály ökle). Renji: vááá…… Így renjinek eltörött mind a két válla, és a bordái, a teste viszont nagyon megsérült.

- Renji: Te átkozott…. ezt . ezt még megbánod. Majd Renji megmarkolta nagy nehezen a kardját… Zabimaru. Majd Hadou #4 – Byakurai: ezzel a kötésre célzott Renji, amivel kiszabadította magát, majd egy nagy pórfelhő keletkezett.

- Neliel: azt hiszem itt az ideje befejezni a harcot Zerge… Ezzel felvette a Ressurecion alakját. – Lanzador Verder: Ezzel Neliel nagyon erősen, és gyorsan eldobja a kardját Renji felé. De Renji, közben, azt hiszed, hogy ez elég lesz, hiszen a 3. Osztag tagja vagyok, nem adom fel egykönnyen, nagy nehezen felállva –Hikotsu Taihou (Bestia Csontágyú), ezzel a kardja felé lő Bestia, így azok amikor összeérnek, szinte hatástalanítják egymás erejét. Majd hírtelen a nagy robbanás után Renji: Enchatned Higa Zekko, ezzel Bestia minden darabja beleáll Nelielbe. Majd amikor kiveszi Zabimaru darabjait Nelielből , Neliel teljes egészében vérző testel, feláll, de Renji Lélekenergiakötés, így megkötötte Nelielt, majd egy shunpoval odament és elvette a kardját. Gin Renjit hírdette ki győztesnek. Így Renji megtarthatta a pozícióját az Aréna listában.

 

A harc győztese: Abarai Renji

 

By: Hitsugaya Toushiro

 
Nevelde

bleach gifs photo: Bleach gifs thSHOGAI.gif

 
Királyi Gárda
 
1.Osztag
 
2.Osztag
 
3.Osztag
 
4.Osztag
 
5.Osztag
 
6.Osztag
 
7.Osztag
 
8.Osztag
 
9.Osztag
 
10.Osztag
 
11.Osztag
 
12.Osztag
 
13.Osztag
 
Helyettes Shinigami
 
Espada
 
Quincy
 
Z szint megszerzése
 
Zanpakuto Szellemek
 
2018. Szeptember
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás!!
Ki legyen a Februári fejlécen?

Yachiru
Unohana Yachiru
Isane Kotetsu
Matsumoto Rangiku
Soi Fong
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!