Bleach-hollow1614

 

 

Bleach

 
A hét karaktere!!!

 
Főmenü
 
Nevelde
 
Karakterkérés
 
Technikák
 
Harcok
 
Randik/Esküvők
 
Vizsga
 
Bleach
 
Napi Kvíz
 
Egyletek
 
Statisztika
Indulás: 2013-07-02
 
Matsumoto Rangiku vs. Madarame Ikkaku (Hadnagyi rang)

  

Eljött egy olyan nap, ami még nem esett meg a Lelkek Világának történelmében.  A mai napon egy hadnagyi rangért folyó harc veszi kezdetét, ami a 3. Osztagon belül fog zajlani. Az osztagon belül Matsumoto Rangiku a 3. Osztag jelenlegi hadnagya, és Madamare Ikkaku a 3. Osztag egyik tagja hívta ki Rangikut a hadnagyi rangért. A harc a 3. Osztag szállásán lett megrendezve egy késő délutáni időpontra, amit Ichimaru taichoo.. felügyelt.

A harc kezdetére mindkét fél pontosan érkezett.

- Ikkaku: remélem, attól hogy győzni fogok, nem lesz harag közöttünk.

- Rangiku: Madarame azt még meglátjuk, hogy ki fog legyőzni kit, ne igyál előre a medve bőrére, mert csúnyán ráfázhatsz.

-Ikkaku: Ahhoz még nekem is lesz egy két szavam Rangiku.

Ezzel elkezdődött a harc…..

Ikkaku kiengedi a lélekenergiáját, amitől egy kicsit megtorpan Rangiku, mivel ő nem rendelkezik akkora lélekenergiával. Majd Ikkaku egy gyors támadással indít: Shunpo, amivel Rangiku háta mögé kerül.

-Ikkaku: Hadou #32 – Oukasen, Így egy széles sárgán szikrázó lángot lő Rangiku felé Ikkaku.

-Rangiku időben reagált : Bakudo #81 – Danku.

-Rangiku: látom mostmár elég erős félé váltál. De azért ne hidd, hogy ilyen könnyen legyőzhetsz.

Kanashibari (paralízis), ezzel Rangiku ellentámadásba lendül, így elvágja Madarame pár izmát, aki emiatt már lassabban tud mozogni. Majd egyből Rangiku: Senmaioroshi (Ezer szél tánca). Rangiku sok gyors csapást használ, de…

- Ikkaku: Lobbanj fel ……………….. Démonláng. Így könnyen tudta már védeni Rangiku csapását.

- Ikkaku: azért ne hidd hogy feladom, mert te több technikát ismersz mint én.

- Rangiku: Azt el is várom, hogy nem adod fel, ha már hadnagy akarsz lenni.

Ikkaku a Klóntechnika segítségével megsokszorozta magát, így 7 Ikkaku támad egyszerre Rangikura, de Matsumoto is megsokszorozta magát, így 7 vs 7 –ben lett a küzdelem. Egyik fél sem tudta, hogy melyik az igazi. Egyszer csak Rangiku: Morogj………..Haineko. Majd az Ikkaku klónokra irányítva a szürke porfelhőt, amik valójában apró kések,így eltünt, mindegyik Ikkaku klón, és a megmaradt igazi Ikkakut is sok sérülés érte.

-Ikkaku: még……. még….nem adom fel a harcot.

-Ikkaku: Bakudo #99 második stílus – Bakin , Bakudo #63 – Sajo Sabaku, Ezzel a két technikával Rangikut földhozkötözte, úgy hogy meg sem bírt mozdulni.

-Ikkaku: Hadou# 63 – Raikouhou, így egy hatalmas erejű villám húllámot lő Rangiku felé, és ezzel befejezve a küzdelmet.

Bár megkötözve, de nagy nehezen mondja:

-Rangiku:  Haineko pajzs. Így kitudta védeni a lövés egy részét, de a nagyja eltalálta Rangikut, ami súlyos sérüléseket okozott neki.

- Ikkaku: nah azthiszem ezzel végevan.

- Rangiku: azthitted, hogy ott tarthatsz engem. bár megfogtál mégis kiszabadúltam.

-Ikkaku: Ez meg hogy lehetséges, hisz az egyik legerősebb technikával fogtalak meg.

-Rangiku: szerintem mire képes az én kardom….. Haineko Neko Rinbu (Forgószél), így Ikkaku került szorult helyzetbe, de Nova a teleportációs képességével el teleportálta, így novát találta el Haineko Forgószele, akit már nem tudott használni tovább Ikkaku.

- Ikkaku: fhúh………ez közel volt.

- Rangiku: még nem végeztem.

- Ikkaku: de én sem.

Ikkaku nem kímélve Rangikut Soukutsu (Dupla Csontal ) támad Rangikura, ami elől igaz ki tud térni egy shunpo segítségével, de eltalálja a bal vállát, így az eltörik.

-  Ikkaku: Nah elégvolt ?.......

- Rangiku: azt csak szeretnéd…… Oni Dekopin (Ördögi Pöckölés), majd shunpo –val  Ikkaku után megy.

- Rangiku: most megvagy…….. Nekon Rinbu (Forgószél)

Ezt már Ikkaku a találat közben nem tudta kikerülni, amikor a Forgószelet már elalította Rangiku, Ikkaku vérző testel zuhant a levegőből a földre.

Ezzel Ichimaru taicho. befejeztette a harcot, és Rangikut hírdette ki győztesnek, aki így megtarthatta hadnagyi rangját.

Ikkakut a 4.osztag elszállította és 4 napi korház vár rá.

A harc győztese Rangiku

 

By: Hitsugaya Toushiro

 
Nevelde

bleach gifs photo: Bleach gifs thSHOGAI.gif

 
Királyi Gárda
 
1.Osztag
 
2.Osztag
 
3.Osztag
 
4.Osztag
 
5.Osztag
 
6.Osztag
 
7.Osztag
 
8.Osztag
 
9.Osztag
 
10.Osztag
 
11.Osztag
 
12.Osztag
 
13.Osztag
 
Helyettes Shinigami
 
Espada
 
Quincy
 
Z szint megszerzése
 
Zanpakuto Szellemek
 
2019. Május
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás!!
Ki legyen a Februári fejlécen?

Yachiru
Unohana Yachiru
Isane Kotetsu
Matsumoto Rangiku
Soi Fong
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Minden, amit a MÁGIÁRÓL tudni szeretnél    *****    Egy horoszkóp olyan lehetõségeket mutat,amire nem is gondoltál volna, a konzultáció során mindenre választ kapsz ingyen!    *****    Ha korrekt felkészült asztrológustól szeretnél részletes születési horoszkópot + ajándék 3 éves elõrejelzést,rendeld meg    *****    A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!