Bleach-hollow1614

 

 

Bleach

 
A hét karaktere!!!

 
Főmenü
 
Nevelde
 
Karakterkérés
 
Technikák
 
Harcok
 
Randik/Esküvők
 
Vizsga
 
Bleach
 
Napi Kvíz
 
Egyletek
 
Statisztika
Indulás: 2013-07-02
 
Hitsugaya Toushiro vs Kurosaki Ichigo

A mai napon egy Aréna harcra kerül sor melyet a lemásolt Karakura városban hogy ne legyen nagy káraz Élők Világában. A harcolók nagyon erősen edzettek, Toshiro azért hogy átvegye az aréna 1. helyét Kurosaki pedig azért hogy megvédje a rangját. Eljött a harc ideje Toshiro volt ott előbb majd 5 percre rá jött Ichigo is. Üdvözölték egymást majd a Főkapitány elindította a harcot. Toshiro:

-Bankai!!.....Urald a fagyos eget Tomboló Jégförgeteg!!

Majd három Jégsárkány támadt Ichigo-ra aki kettőt elpusztított egy Getsuga Tenshou-val de a 3. jégsárkányt nem volt ideje hatástalanítani.

Kurosaki visszatámad egy Hadou #63 - Raikouhou-val ami betalált majd Toshiro Ichigo mögött termedt egy karcolás nélkül mert amit Ichigo eltalált az csak egy illúzió volt. Toshiro az Ezer éves Jégbörtönt alkalmazta Kurosaki ellen de Ichigo az Egyedi Shunpo-jával elmenekült még mielőtt becsukódott volna a jégbörtön. Toshiro azt hitte hogy Ichigo benn ragadt majd Hitsugaya ennyit hall:

-Ban....kai!!

Hirtelen Toshiro előtt termedt Kurosaki Bankai formában és Hollow maszkjában, és Ichigo rálőtt Hitsugaya-ra egy Cero-t. De megint csak egy illúziót talált el, Kurosaki tudta hogy illúzió hatása alatt van és egy Yueki Kodoku (Jótékony magány)-al megakadályozta hogy az illúzió megint beváljon a ellene. Most már tudta hogy hol van Toshiro, és egy Hollow Getsuga Tenshou-val támadt Toshiro-ra ami súlyos sérüléseket okozott Hitsugaya-nak. Toshiro:

-Fejezzük be Kurosaki!!

-Oké Toshiro!!

Kurosaki:

-Tensa Zangetsu II.

Majd nekirontottak egymásnak de Kurosaki volt fizikai fölényben és ezt Hitsugaya kapitányis tudta ezért Toshiro hátraugrott de azt nem tudta hogy a gyorsasága is megnövekszik Ichigo-nak amire leért Toshiro a földre az ugrásából addigra Kurosaki ott termedt mögötte, majd keresztbe megváta Hitsugaya hátát.aki földre zuhan de még látszik rajta hogy folytatni akarja. És hirtelen rátámad Ichigo-ra egy Jégcsap áradattal,egy-két jégcsap belefúródik Ichigo testébe akinek ez nem túl jó érzés, majd Ichigo beveti a Hollowwá válást és egy Lidérc Cero-t lő Toshiro-ra akit eltalál és leszakad a jobb karja majd a kardja a földre hullik, és felveszi a bal karjával a kardot Hitsugaya a Bankai Regeneráció-t használja de amire befejezte a regenerálást addigra jött a következő támadás a Hollow Ichigo-tól még egy Cero voltami kicsit nagyobbnak tűntaz előzőnél de már nem volt ideje reagálni a támadásra Toshiro-nak így nagyon sok és súlyos sérülés érte.Kurosaki visszaváltozik Shinigami-vá majd emberré és elindult haza sok sérüléssel.

Toshiro-t eközben elvitte a 4.osztag.

A harc Győztese Kurosaki Ichigo.

 

 

A harcot írta: Ulqviorra

 
Nevelde

bleach gifs photo: Bleach gifs thSHOGAI.gif

 
Királyi Gárda
 
1.Osztag
 
2.Osztag
 
3.Osztag
 
4.Osztag
 
5.Osztag
 
6.Osztag
 
7.Osztag
 
8.Osztag
 
9.Osztag
 
10.Osztag
 
11.Osztag
 
12.Osztag
 
13.Osztag
 
Helyettes Shinigami
 
Espada
 
Quincy
 
Z szint megszerzése
 
Zanpakuto Szellemek
 
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás!!
Ki legyen a Februári fejlécen?

Yachiru
Unohana Yachiru
Isane Kotetsu
Matsumoto Rangiku
Soi Fong
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu