Bleach-hollow1614

 

 

Bleach

 
A hét karaktere!!!

 
Főmenü
 
Nevelde
 
Karakterkérés
 
Technikák
 
Harcok
 
Randik/Esküvők
 
Vizsga
 
Bleach
 
Napi Kvíz
 
Egyletek
 
Statisztika
Indulás: 2013-07-02
 
Hitsugaya Toushiro vs Kurosaki Ichigo

A mai napon egy Aréna harcra kerül sor melyet a lemásolt Karakura városban hogy ne legyen nagy káraz Élők Világában. A harcolók nagyon erősen edzettek, Toshiro azért hogy átvegye az aréna 1. helyét Kurosaki pedig azért hogy megvédje a rangját. Eljött a harc ideje Toshiro volt ott előbb majd 5 percre rá jött Ichigo is. Üdvözölték egymást majd a Főkapitány elindította a harcot. Toshiro:

-Bankai!!.....Urald a fagyos eget Tomboló Jégförgeteg!!

Majd három Jégsárkány támadt Ichigo-ra aki kettőt elpusztított egy Getsuga Tenshou-val de a 3. jégsárkányt nem volt ideje hatástalanítani.

Kurosaki visszatámad egy Hadou #63 - Raikouhou-val ami betalált majd Toshiro Ichigo mögött termedt egy karcolás nélkül mert amit Ichigo eltalált az csak egy illúzió volt. Toshiro az Ezer éves Jégbörtönt alkalmazta Kurosaki ellen de Ichigo az Egyedi Shunpo-jával elmenekült még mielőtt becsukódott volna a jégbörtön. Toshiro azt hitte hogy Ichigo benn ragadt majd Hitsugaya ennyit hall:

-Ban....kai!!

Hirtelen Toshiro előtt termedt Kurosaki Bankai formában és Hollow maszkjában, és Ichigo rálőtt Hitsugaya-ra egy Cero-t. De megint csak egy illúziót talált el, Kurosaki tudta hogy illúzió hatása alatt van és egy Yueki Kodoku (Jótékony magány)-al megakadályozta hogy az illúzió megint beváljon a ellene. Most már tudta hogy hol van Toshiro, és egy Hollow Getsuga Tenshou-val támadt Toshiro-ra ami súlyos sérüléseket okozott Hitsugaya-nak. Toshiro:

-Fejezzük be Kurosaki!!

-Oké Toshiro!!

Kurosaki:

-Tensa Zangetsu II.

Majd nekirontottak egymásnak de Kurosaki volt fizikai fölényben és ezt Hitsugaya kapitányis tudta ezért Toshiro hátraugrott de azt nem tudta hogy a gyorsasága is megnövekszik Ichigo-nak amire leért Toshiro a földre az ugrásából addigra Kurosaki ott termedt mögötte, majd keresztbe megváta Hitsugaya hátát.aki földre zuhan de még látszik rajta hogy folytatni akarja. És hirtelen rátámad Ichigo-ra egy Jégcsap áradattal,egy-két jégcsap belefúródik Ichigo testébe akinek ez nem túl jó érzés, majd Ichigo beveti a Hollowwá válást és egy Lidérc Cero-t lő Toshiro-ra akit eltalál és leszakad a jobb karja majd a kardja a földre hullik, és felveszi a bal karjával a kardot Hitsugaya a Bankai Regeneráció-t használja de amire befejezte a regenerálást addigra jött a következő támadás a Hollow Ichigo-tól még egy Cero voltami kicsit nagyobbnak tűntaz előzőnél de már nem volt ideje reagálni a támadásra Toshiro-nak így nagyon sok és súlyos sérülés érte.Kurosaki visszaváltozik Shinigami-vá majd emberré és elindult haza sok sérüléssel.

Toshiro-t eközben elvitte a 4.osztag.

A harc Győztese Kurosaki Ichigo.

 

 

A harcot írta: Ulqviorra

 
Nevelde

bleach gifs photo: Bleach gifs thSHOGAI.gif

 
Királyi Gárda
 
1.Osztag
 
2.Osztag
 
3.Osztag
 
4.Osztag
 
5.Osztag
 
6.Osztag
 
7.Osztag
 
8.Osztag
 
9.Osztag
 
10.Osztag
 
11.Osztag
 
12.Osztag
 
13.Osztag
 
Helyettes Shinigami
 
Espada
 
Quincy
 
Z szint megszerzése
 
Zanpakuto Szellemek
 
2019. Május
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás!!
Ki legyen a Februári fejlécen?

Yachiru
Unohana Yachiru
Isane Kotetsu
Matsumoto Rangiku
Soi Fong
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Minden, amit a MÁGIÁRÓL tudni szeretnél    *****    Egy horoszkóp olyan lehetõségeket mutat,amire nem is gondoltál volna, a konzultáció során mindenre választ kapsz ingyen!    *****    Ha korrekt felkészült asztrológustól szeretnél részletes születési horoszkópot + ajándék 3 éves elõrejelzést,rendeld meg    *****    A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!