Bleach-hollow1614

 

 

Bleach

 
A hét karaktere!!!

 
Főmenü
 
Nevelde
 
Karakterkérés
 
Technikák
 
Harcok
 
Randik/Esküvők
 
Vizsga
 
Bleach
 
Napi Kvíz
 
Egyletek
 
Statisztika
Indulás: 2013-07-02
 
Kuchiki Byakuya vs Kaname Tousen

Ismét eljött a harcok ideje. Ma a 3. osztagban a 3. tiszti rangért küzd meg Kuchiki Byakuya és Kaname Tousen. Csak egyikük lehet a 3. tiszt másikuk, pedig 4. tiszt, nézzük meg az eseményt jobban. Byakuya keményen edzett, segítségül kérte a szintén Kuchiki házból származó Kougat. Tousen se akart lemaradni ő is mindent beleadott, edzője pedig a hadnagya Machumoto Rangiku volt. El is ment az idő az edzéssel, kicsit elfáradtak és pihentek, majd jött a Pokol Lepke és hozta a hírt, hogy menjenek az arénába. Byakuya volt ott elsőnek, de Tousen se késett. A 3. osztag többi tagjának lefoglaltatták a helyet a Főkapitány mellett, hogy jól láthassák a harcot. Majd Gin kérdezte.

-Gin: Kouga milyen volt Byakuya teljesítménye?

- Kouga: Én nagyon elégedett voltam vele, de saját szemmel kell látnia a fejlődését.

- Gin: Machu Tousen, milyen volt?

- Machu: Szívem, majd meglátod mennyit fejlődött.

Majd a Főkapitány elindítja a harcot. Először Kaname támad. Egymás után próbál több vágást ejteni Byakuyan, de ő könnyedén kivédi az összeset. Majd Tousen hirtelen a levegőbe ugrik.

- Tousen: Suzumushi Nishiki- Benihiko (Sáskaraj)!

Rengetek kardot idézett meg és Byakuya felé irányította.

- Byakuya: Szóródj.... Senbonzakura!

A shikai-ja segítségével kivédte Tousen támadását, majd a szirmokat Tousen felé irányította, és több vágást is ejtett rajta. Tousen Klónokat hozott létre, méghozzá 10-et. Mindegyikük körbevette Byakuyat és rá rontottak Nadegiri-vel, de Byakuya felugrik és támad.

- Byakuya: Hadou #33 - Soukatsui

Minden klónt megsemmisített, de az igazi Tousen már is visszatámad.

- Tousen: Bankai....Suzumushi Tsuishiki - Enmakoorogi (Pokol Kaptár)!

Byakuya megdöbbent, mikor elvesztette a látását. Majd Tousen 4 klón létre hozott, és mind a 4 Oni Dekopin-t használt. Az ereje akkora volt, hogy Byakuya neki csapódott a földnek. Majd Byakuya felállt.

- Byakuya: Bankai.....Szóródj Senbonzakura Kageyoshi!

Több millió penge röpködött a levegőben, de Byakuya nem Tousent, hanem a Pokol Kaptárt támadta vele és meg is semmisítette. Tousen eléggé megdöbbent,de Byakuya nem kegyelmez egy ellenfélnek.

- Byakuya: Senkei, Senbonzakura Kageyoshi!

Ezzel leszűkítette a csatateret, és Tousen bajban volt. Byakuya neki ront Tousennek és Soukotsu-val sérülést okoz neki. De Tousen nem adja fel és Felveszi az 1. Hollow formáját. Nagy, sötét, sűrű reiatsu-tól, megdöbben Byakuya. Tousen fizikai ereje sokkal nagyobb lett és egy rúgással neki repíti Byakuyat a falnak, olyan erős volt, hogy a kardokból álló falat is át törte. Minden megdöbbent Tousen erejétől. De Byakuya még tudott harcolni.

- Byakuya: Gokei, Senbonzakura Kageyoshi!

A pengék körbevették Tousent és egy gömbbe esett csapdául. Majd a pengék a gömb belsejébe áramlottak, Tousenen súlyos sérülések keletkezet, de Hollow formájának köszönhetően még talpon maradt. Byakuya készült befejezni a harcot.

- Byakuya: Shuukei, Hakuteiken!

Byakuya végső támadásra készül, mozgás képtelenné tette Rikujoukourou-val, majd neki rontott Tousennek. A penge keresztül fúródott Tousen gyomrán és összeesett. Byakuya távozni akart,mikor Tousen még felkelt, de Byakuya észrevette.

- Tousen: Pendülj......

- Byakuya: Hadou #90 - Kurohitsugi

Byakuya ezzel végső sebet ejtett Tousenen, aki már nem mozdult. Tousent elvitték. Byakuya lett a 3. tiszt és Tousen a 4. tiszt. Gin látta, hogy mindketten erősek lettek és büszke volt rájuk.
 

A harc győztese....Kuchiki Byakuya
 

By: Gin

 
Nevelde

bleach gifs photo: Bleach gifs thSHOGAI.gif

 
Királyi Gárda
 
1.Osztag
 
2.Osztag
 
3.Osztag
 
4.Osztag
 
5.Osztag
 
6.Osztag
 
7.Osztag
 
8.Osztag
 
9.Osztag
 
10.Osztag
 
11.Osztag
 
12.Osztag
 
13.Osztag
 
Helyettes Shinigami
 
Espada
 
Quincy
 
Z szint megszerzése
 
Zanpakuto Szellemek
 
2019. Május
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás!!
Ki legyen a Februári fejlécen?

Yachiru
Unohana Yachiru
Isane Kotetsu
Matsumoto Rangiku
Soi Fong
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Minden, amit a MÁGIÁRÓL tudni szeretnél    *****    Egy horoszkóp olyan lehetõségeket mutat,amire nem is gondoltál volna, a konzultáció során mindenre választ kapsz ingyen!    *****    Ha korrekt felkészült asztrológustól szeretnél részletes születési horoszkópot + ajándék 3 éves elõrejelzést,rendeld meg    *****    A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!