Bleach-hollow1614

 

 

Bleach

 
A hét karaktere!!!

 
Főmenü
 
Nevelde
 
Karakterkérés
 
Technikák
 
Harcok
 
Randik/Esküvők
 
Vizsga
 
Bleach
 
Napi Kvíz
 
Egyletek
 
Statisztika
Indulás: 2013-07-02
 
Kuchiki Byakuya vs Kaname Tousen

Ismét eljött a harcok ideje. Ma a 3. osztagban a 3. tiszti rangért küzd meg Kuchiki Byakuya és Kaname Tousen. Csak egyikük lehet a 3. tiszt másikuk, pedig 4. tiszt, nézzük meg az eseményt jobban. Byakuya keményen edzett, segítségül kérte a szintén Kuchiki házból származó Kougat. Tousen se akart lemaradni ő is mindent beleadott, edzője pedig a hadnagya Machumoto Rangiku volt. El is ment az idő az edzéssel, kicsit elfáradtak és pihentek, majd jött a Pokol Lepke és hozta a hírt, hogy menjenek az arénába. Byakuya volt ott elsőnek, de Tousen se késett. A 3. osztag többi tagjának lefoglaltatták a helyet a Főkapitány mellett, hogy jól láthassák a harcot. Majd Gin kérdezte.

-Gin: Kouga milyen volt Byakuya teljesítménye?

- Kouga: Én nagyon elégedett voltam vele, de saját szemmel kell látnia a fejlődését.

- Gin: Machu Tousen, milyen volt?

- Machu: Szívem, majd meglátod mennyit fejlődött.

Majd a Főkapitány elindítja a harcot. Először Kaname támad. Egymás után próbál több vágást ejteni Byakuyan, de ő könnyedén kivédi az összeset. Majd Tousen hirtelen a levegőbe ugrik.

- Tousen: Suzumushi Nishiki- Benihiko (Sáskaraj)!

Rengetek kardot idézett meg és Byakuya felé irányította.

- Byakuya: Szóródj.... Senbonzakura!

A shikai-ja segítségével kivédte Tousen támadását, majd a szirmokat Tousen felé irányította, és több vágást is ejtett rajta. Tousen Klónokat hozott létre, méghozzá 10-et. Mindegyikük körbevette Byakuyat és rá rontottak Nadegiri-vel, de Byakuya felugrik és támad.

- Byakuya: Hadou #33 - Soukatsui

Minden klónt megsemmisített, de az igazi Tousen már is visszatámad.

- Tousen: Bankai....Suzumushi Tsuishiki - Enmakoorogi (Pokol Kaptár)!

Byakuya megdöbbent, mikor elvesztette a látását. Majd Tousen 4 klón létre hozott, és mind a 4 Oni Dekopin-t használt. Az ereje akkora volt, hogy Byakuya neki csapódott a földnek. Majd Byakuya felállt.

- Byakuya: Bankai.....Szóródj Senbonzakura Kageyoshi!

Több millió penge röpködött a levegőben, de Byakuya nem Tousent, hanem a Pokol Kaptárt támadta vele és meg is semmisítette. Tousen eléggé megdöbbent,de Byakuya nem kegyelmez egy ellenfélnek.

- Byakuya: Senkei, Senbonzakura Kageyoshi!

Ezzel leszűkítette a csatateret, és Tousen bajban volt. Byakuya neki ront Tousennek és Soukotsu-val sérülést okoz neki. De Tousen nem adja fel és Felveszi az 1. Hollow formáját. Nagy, sötét, sűrű reiatsu-tól, megdöbben Byakuya. Tousen fizikai ereje sokkal nagyobb lett és egy rúgással neki repíti Byakuyat a falnak, olyan erős volt, hogy a kardokból álló falat is át törte. Minden megdöbbent Tousen erejétől. De Byakuya még tudott harcolni.

- Byakuya: Gokei, Senbonzakura Kageyoshi!

A pengék körbevették Tousent és egy gömbbe esett csapdául. Majd a pengék a gömb belsejébe áramlottak, Tousenen súlyos sérülések keletkezet, de Hollow formájának köszönhetően még talpon maradt. Byakuya készült befejezni a harcot.

- Byakuya: Shuukei, Hakuteiken!

Byakuya végső támadásra készül, mozgás képtelenné tette Rikujoukourou-val, majd neki rontott Tousennek. A penge keresztül fúródott Tousen gyomrán és összeesett. Byakuya távozni akart,mikor Tousen még felkelt, de Byakuya észrevette.

- Tousen: Pendülj......

- Byakuya: Hadou #90 - Kurohitsugi

Byakuya ezzel végső sebet ejtett Tousenen, aki már nem mozdult. Tousent elvitték. Byakuya lett a 3. tiszt és Tousen a 4. tiszt. Gin látta, hogy mindketten erősek lettek és büszke volt rájuk.
 

A harc győztese....Kuchiki Byakuya
 

By: Gin

 
Nevelde

bleach gifs photo: Bleach gifs thSHOGAI.gif

 
Királyi Gárda
 
1.Osztag
 
2.Osztag
 
3.Osztag
 
4.Osztag
 
5.Osztag
 
6.Osztag
 
7.Osztag
 
8.Osztag
 
9.Osztag
 
10.Osztag
 
11.Osztag
 
12.Osztag
 
13.Osztag
 
Helyettes Shinigami
 
Espada
 
Quincy
 
Z szint megszerzése
 
Zanpakuto Szellemek
 
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás!!
Ki legyen a Februári fejlécen?

Yachiru
Unohana Yachiru
Isane Kotetsu
Matsumoto Rangiku
Soi Fong
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu