Bleach-hollow1614

 

 

Bleach

 
A hét karaktere!!!

 
Főmenü
 
Nevelde
 
Karakterkérés
 
Technikák
 
Harcok
 
Randik/Esküvők
 
Vizsga
 
Bleach
 
Napi Kvíz
 
Egyletek
 
Statisztika
Indulás: 2013-07-02
 
Aizen Sousuke vs Ulquiorra Schiffer

Elérkezett a napja, hogy ismét 2 igen erős ellenfél néz szembe egymással. Ezen a mai napon Aizen Sosuke az 5.Osztag kapitánya és Ulquiorra Schiffer a 0.Espada küzdenek, hiszen mind a két fél számára fontos a nyereség, mert az Aréna lista 4.helyéért folyik a küzdelem. Mind Aizen, mind Ulquiorra nagyon keményen edzett a mai napig, hogy a legjobbat tudják nyújtani a harc során.

A harc kicserélt Karakura városban zajlik, hiszen olyan nagy a kiengedett teljes lélekenergiájuk, hogy az Igazi Karakura nem bírná ki és biztosan elpusztulna.

Amikor mind a ketten odaértek üdvözölték egymást és látták, hogy már a többi Shinigami és Espada is ott volt, hogy lássák ezt az ádáz csatát.

- Ulquiorra: most meglátod Aizen hiába vagy kapitány, csak egy egyszerű Shinigami vagy és nem fogsz legyőzni.

- Aizen: az majd a végén kiderül, hogy ki fog legyőzni kit.

És ezzel el is kezdődött a csata.........

Mind a ketten kiengedték a lélekenergiájukat és szabályozták, így már egy nagyadag lélekenergia volt a harctéren, a gyengébb halálistenek nem bírták ki és elájultak. Aizen nekiront a kivont kardjával Ulquiorrának, de Ulquiorra hárítja a kezével Hierro (Acélbőr). Ulquiorra mint most is nyugodt és higgadtan kezeli a helyzetet. De Aizen ettől még nem riad vissza, és másképp próbája megsebezni Ulquiorrát.

- Aizen: Bakudou #61 - Rikujoukourou ezzel 6 fénypár vette körül Ulquiorrát, de még nem ért véget. Aizen: Bakudou #9 - Geki így egyesített lekötő mágiával megfogta Ulquiorrát, aki így nem tudott mozdulni és Aizen ezután már egy Shunpo segítségével közel tudott menni hozzá, és a vállán ejtett egy súlyos mély sebet. 

- Ulquiorra: Cero, így kiszabadult a lekötőmágiából, majdnem eltalálta Aizen t, aki használta Senka (Villámvirágzást), így megint megtudta szúrni, most teljesen átszúrta Ulquiorrának 2-szer a gyomrát és 1-szer a vállát. Ulquiorra térdre esik, mire 

Aizen: csak ennyire voltál képes Ulquiorra, ennél többre számítottam...

Majd Ulquiorra térden mondva mondja: Kötözd meg! Murushierago. Így is megvoltak még Ulquiorra sebei, bár kisebbek lettek, és tovább tud harcolni.

Aizen: Látom elérted a végleges formádat, akkor én is had mutassak neked valamit: Hollow alak. Ulquiorra az őt ért sérülések miatt nagy támadást indít:

Garganta ezzel egy rakat lidércet hív segítségül Hueco Mundo-ból, amik Aizenre rontanak. Aizen Shunpo segítségével eggyessével szétvágja a lidérceket, de Ulquiorra, nem csak áll és nézi, hanem a Gran Rey Cero-t (királyi hollow villanás) használ Aizenre célozva. Aizen észreveszi és a Zanpakutojat használva Törj szét.....Kyouka Suigetsu! Így egy másolatot csinálva magáról azt találta el a Gran Rey Cero. Az igazi Aizen, a másolata mögött volt, mire Ulquiorra hirtelen megjelenik egy Gargantából a háta mögött, egy teljesen új alakban Resurreción Segunda Etapa (Felélesztés: Második állapot), Ulquiorrának már minden sebe teljesen begyógyult, mert csupán ő hagyta meg az Espadak közül a nagy sebességű regenerációt. Majd Aizenre lő egy Cero Oscuras-t, Aizen meglepődve néz ha háta mögé, mikor már felé megy a támadás, Enkosennel kivédi egy kis részét, de ez a Cero akkora, hogy szinte mindent elpusztít ami az útjába kerül. Aizent egy robbanás éri, de így súlyosan megsérül, bár a Hollow alakban meggyógyítja ő is magát, igaz lassabban mint Ulquiorra. 

Aizen miután kimászkál a robbanásból, súlyos sérülésekkel, annyit hall egy kicsit távolabbról: Lanza del Relampago (Villám lándzsája), Aizen ez ellen már semmit sem tudott tenni, és egy közvetlen csapást kapott be ebből. Ezután, annyi lett látható, hogy Aizen a föld felé zuhan, és Ulquiorra marad fent a levegőben. 

A kapitány befejezteti a harcot, és Ulquiorrát hírdeti ki győztesnek. A harc után Aizent elviszi a 4.osztag szállására, ahol 3 napi pihenésre lesz szüksége.

 

A harc győztese Ulquiorra, és övé az Aréna lista 4.hely

Aizennek 3 nap kórház

 

 

 

By: Hitsugaya Toushiro

 
Nevelde

bleach gifs photo: Bleach gifs thSHOGAI.gif

 
Királyi Gárda
 
1.Osztag
 
2.Osztag
 
3.Osztag
 
4.Osztag
 
5.Osztag
 
6.Osztag
 
7.Osztag
 
8.Osztag
 
9.Osztag
 
10.Osztag
 
11.Osztag
 
12.Osztag
 
13.Osztag
 
Helyettes Shinigami
 
Espada
 
Quincy
 
Z szint megszerzése
 
Zanpakuto Szellemek
 
2018. Szeptember
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás!!
Ki legyen a Februári fejlécen?

Yachiru
Unohana Yachiru
Isane Kotetsu
Matsumoto Rangiku
Soi Fong
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!