Bleach-hollow1614

 

 

Bleach

 
A hét karaktere!!!

 
Főmenü
 
Nevelde
 
Karakterkérés
 
Technikák
 
Harcok
 
Randik/Esküvők
 
Vizsga
 
Bleach
 
Napi Kvíz
 
Egyletek
 
Statisztika
Indulás: 2013-07-02
 
Hitsugaya Toshiro vs Ichimaru Gin

 

A mai napon egy aréna harcra kerül sor amelyen Ichimaru Gin a 3.osztag kapitánya és Hitsugaya Toshiro a 10.osztag kapitánya vesz részt. A harc kezdete előtt edzenek egy kicsit a harcolók. Majd mikor eljött az idő mindketten elindulnak a helyszínre. Oda is érnek üdvözlik egymást majd elkezdődik a harc:

Toushiro kezd: Kibocsájtja a lélekenergiáját amitől erősebb lesz majd nekiront Gin-re majd Toushiro hátraugrik és Gin hirtelen reagál majd támad egy Buto Renjin-nel ami kisebb sérüléseket okozott Hitsugaya-n  mivel egy kicsit sikerült kitérnie a támadás elől majd előhívja a shikaiát:

-Urald a fagyos eget...Jégförgeteg!!!

majd próbálkozik egy Suikawarival amit Gin hárít egy Agitowarival

-Gyilkolj Szentkard!!- szólalt meg Gin

Amikor Gin támadni akart nem látta előtte Toushiro-t mert egy Shunpoval Gin háta mögé került ott így szól:

-Tenso Jurin

Hitsugaya a vizeket befagyasztotta majd azokkal rátámadt Ichimaru-ra akit sok sérülés érte. Mindketten előhívták a Bankai és Gin visszatámad egy Buto-val ezzel a támadással átszúrta Toushiro vállát majd így szól:

-Korose Kamishini No Yari

Hitsugaya a földre zuhant, és ezzel a támadással méreg került Toushiro testébe de nem hal meg mert azt hogy meghal valaki azt csak Ichimaru dönti el. Toushiro hirtelen felbukkat Gin háta mögött és Gin nem hisz a szemének mi történhetett. Toushiro elmagyarázza neki hogy az csak egy illúzió volt majd ahogy ezt kimondta egyből támad

Hadou #88 – Hiryugekizokushintenraiho ezzel egy hatalmas lélekenergia lövedék közelített Ichimaru felé aki nem bírt megmozdulni így egy elsöprő erő szerzett Ichimarunak nagyon súlyos sérüléseket aki nagyon nehezen feláll majd megpróbál támadni egy Buto-val majd Toushiro egy Jégszárnyak pajzsával a naggyát kivédte a támadásnak. Hitsugaya készült befejezni a harcot amikor Gin a földön fekve megfogja Toushiro lábát majd még egy Agitowari-t bevetett ami jó pár sérülést okozott Toushiro-n. Majd a támadás után Gin elvesztette az eszméletét és a 4.osztag elvitte Eközben a főkapitány Hitsugaya Toushiro-t nevezte ki győztesnek aki saját maga ment el a 4.osztaghoz hogy meggyógyítsák. Ichimaru miután meggyógyult kivette Hitsugaya Toushiro testéből a mérget majd így szólt:

-Most nyertél Hitsugaya de legközelebb nem lesz ilyen szerencséd!!

Toushiro rámosolygott Gin-re majd egy Shunpo-val visszament a 10.osztag szállására

A harc győztese Hitsugaya Toushiro

 

 

 

By: Kurosaki-san

 
Nevelde

bleach gifs photo: Bleach gifs thSHOGAI.gif

 
Királyi Gárda
 
1.Osztag
 
2.Osztag
 
3.Osztag
 
4.Osztag
 
5.Osztag
 
6.Osztag
 
7.Osztag
 
8.Osztag
 
9.Osztag
 
10.Osztag
 
11.Osztag
 
12.Osztag
 
13.Osztag
 
Helyettes Shinigami
 
Espada
 
Quincy
 
Z szint megszerzése
 
Zanpakuto Szellemek
 
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás!!
Ki legyen a Februári fejlécen?

Yachiru
Unohana Yachiru
Isane Kotetsu
Matsumoto Rangiku
Soi Fong
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu