Bleach-hollow1614

 

 

Bleach

 
A hét karaktere!!!

 
Főmenü
 
Nevelde
 
Karakterkérés
 
Technikák
 
Harcok
 
Randik/Esküvők
 
Vizsga
 
Bleach
 
Napi Kvíz
 
Egyletek
 
Statisztika
Indulás: 2013-07-02
 
3. tiszti rangér Kurotsuchi Mayuri vs Komamura Sajin

Borult ég, viharos nap. Ma küzd Mayuri és Komamura a 3. tiszti rangért keményen edzettek, de csak egyiküké lehet a rang. Megérkeznek az arénába üdvözlik egymást. Hitsugaya nagy figyelemmel tekint a két emberér. A harc kezdődik.

- Komamura: Sajnálom Mayuri de nem engedhetem, hogy győzz. Tenken!!

Sajin előhívta a shikait, majd az óriás kardjával Mayurira támad. Mayuri tekintete azt fejezte ki, hogy  nem fél Sajintól.

- Mayuri: Bakudou #73 - Tozansho

A védő pajzzsal könnyedén kivédte ellenfele támadását, de nagy porfelhő keletkezik. A porfelhőben Mayuri előhívja a shikait.

- Mayuri: Hasítsd darabokra... Ashizogi Jizo!

Mire a felhő eltűnik Komamura döbbenten látja, hogy Mayuri előhívta a shikait és még a Klón technikát alkalmazta. Majd a 6 Mayuri Sajin felé vette az irányt.

- Mayuri: Bakudou #61 - Rikujoukourou

Komamura nem tudott mozdulni. Majd 2 Mayuri keresztül döfte a lábát, és a méreg hatására lebénultak.

- Komamura: Tenken!!

Megidézte ismét az óriás karját majd minden klón leterít. Az igazi Mayuri hirtelen Komamura mögé lopózik és megdöfi karjait a kardjával, melyek szintén le bénultak. Mayuri úgy fejezte be a harcot, hogy Sajin elé megy és gyomron szúrta, aki össze is esett. A főkapitány bejezteti a harcot. Komamurat elszállították. Toshiro kinevezte Mayurit 3. tisztnek Sajint pedig 4. tisztnek.
 

A harc győztese Kurotsuchi Mayuri
 

By: Gin

 
Nevelde

bleach gifs photo: Bleach gifs thSHOGAI.gif

 
Királyi Gárda
 
1.Osztag
 
2.Osztag
 
3.Osztag
 
4.Osztag
 
5.Osztag
 
6.Osztag
 
7.Osztag
 
8.Osztag
 
9.Osztag
 
10.Osztag
 
11.Osztag
 
12.Osztag
 
13.Osztag
 
Helyettes Shinigami
 
Espada
 
Quincy
 
Z szint megszerzése
 
Zanpakuto Szellemek
 
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás!!
Ki legyen a Februári fejlécen?

Yachiru
Unohana Yachiru
Isane Kotetsu
Matsumoto Rangiku
Soi Fong
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu