Bleach-hollow1614

 

 

Bleach

 
A hét karaktere!!!

 
Főmenü
 
Nevelde
 
Karakterkérés
 
Technikák
 
Harcok
 
Randik/Esküvők
 
Vizsga
 
Bleach
 
Napi Kvíz
 
Egyletek
 
Statisztika
Indulás: 2013-07-02
 
Ulquiorra Schiffer vs Kira Izuru

 

A mai nap igen fontos 2 ember számára hiszen ezen a napon küdz meg egymással Ulquiorra Schiffer a 0.Espada és Kira Izuru a 3.osztag hadnagya a harc Hueco Mundoba lesz. Addig mind két harcoló edzett. Eljött a harc ideje mind a ketten elindultak a helyszínre. Mikor odaértek üdvözölték egymást majd kira rárontott a kardjával Ulquiorráraaki kivédte a Kira támadásait Hierro (Acél bőr)-el Majd Kira így szól:

-Miért nem használod ellenem a kardod Ulquiorra?

-Mert úgyis legyőzlek!! -hangzott a válasz

-Úgy gondolod?? -Kira előhívta a shikai-át:

-Emeld a fejed Wabisuke!!

és rárontott megint Ulquiorrára aki már előhúzta kardját és kivédte Kira támadásai majd hirtelen a földre zuhan Ulquiorra kardja. Nem tudja mi történhetett majd Kira így szól:

-Wabisuke különleges képessége az hogyha valamihez egyszer hozzáér akkor annak a tömege a kétszeresére nő ha mégegyszer hozzáér megint a kétszeresére és így tovább. Mivel a te kardodhoz 3-szor ért hozzá ezért nem bírod el!!

-Értem, hát kár hogy elmondtad mostmár tudom hogy mit nem szabad tennem!!

-Kötözd meg Murushierago!!!

Majd rálőtt Kirára egy Gran Ray Cero-t ami el is találta és közepesen súlyos sérüléseket okozott neki majd így szól:

-Kira: Ulquiorra fejezzük be

Majd  Senmaioroshi (千枚卸, Ezer Szél Tánca) -val sok sérülést okozott Ulquiorrán aki visszatámad

-Kötözd meg Murcielago!!

Resurrección: Segunda Etapa (Felélesztés: Második Állapot)

Kira nem hitt a szemének mert ő azt hitte hogy az Arrancaroknak csak egyszer lehet előhívni a Zanpakuto-ját. Ulquiorra elmagyarázta neki hogyan lehet ez hogy csak ő tud ilyet stb...

Majd így szól:

-Lanza del Relampago (Villám lándzsája)

Ezzel támadja meg Kirát akit telibe talált, aki hirtelen a földre zuhant

Ulquiorra pedig a Garganta segítségével átszállította Kirát Soul Society-be majd rá kb 2 óra múlva rátalált Ichimaru Gin és egyből hívta a 4.osztagot akik el is szállították Kirát

Ezzel Ulquiorra előrelépett az arénába,

és Kirának 2 nap kórház.

 

 

By: Kurosaki-san

 
Nevelde

bleach gifs photo: Bleach gifs thSHOGAI.gif

 
Királyi Gárda
 
1.Osztag
 
2.Osztag
 
3.Osztag
 
4.Osztag
 
5.Osztag
 
6.Osztag
 
7.Osztag
 
8.Osztag
 
9.Osztag
 
10.Osztag
 
11.Osztag
 
12.Osztag
 
13.Osztag
 
Helyettes Shinigami
 
Espada
 
Quincy
 
Z szint megszerzése
 
Zanpakuto Szellemek
 
2019. Május
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás!!
Ki legyen a Februári fejlécen?

Yachiru
Unohana Yachiru
Isane Kotetsu
Matsumoto Rangiku
Soi Fong
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Minden, amit a MÁGIÁRÓL tudni szeretnél    *****    Egy horoszkóp olyan lehetõségeket mutat,amire nem is gondoltál volna, a konzultáció során mindenre választ kapsz ingyen!    *****    Ha korrekt felkészült asztrológustól szeretnél részletes születési horoszkópot + ajándék 3 éves elõrejelzést,rendeld meg    *****    A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!